Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal wymiana

flajmate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar wymienić się z gościem,podałem mu cenę a on chce dać mi jeszcze więcej.

Już podejrzanie to wygląda,dlatego chce wiedzieć jak rozróżnić fakturę paypal od tego właściwego przelewu.

Z góry dzięki

Opublikowano

Jak wysyła ci kase z paypala na paypal to dochodzi ci kasa  w 5sec. Dokładnie nvm oco ci chodzi bo słabo to napisałeś że nie da się cb zrozumieć

xD

Opublikowano

Chodzi o to że zielony w tym temacie jestem i obawiam się że zostanę oszukany podczas wymiany.

Dlatego pytam się was jak uniknąć tego. Słyszałem coś o fake fakturach albo że kase można cofnąc.

I chciałbym żebyście mi to wytłumaczyli

Opublikowano

Chodzi o to że zielony w tym temacie jestem i obawiam się że zostanę oszukany podczas wymiany.

Dlatego pytam się was jak uniknąć tego. Słyszałem coś o fake fakturach albo że kase można cofnąc.

Jeśli wyślę Ci fakturę, to nie otrzymasz pieniędzy na konto, będzie to zupełnie inna forma niż wpłata gotówki.

Natomiast po wpłaceniu sumy od razu masz ją na koncie.

W faktury się nie baw, w 99% przypadkach kończy się to oszustwem :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jeśli wyślę Ci fakturę, to nie otrzymasz pieniędzy na konto, będzie to zupełnie inna forma niż wpłata gotówki.

Natomiast po wpłaceniu sumy od razu masz ją na koncie.

W faktury się nie baw, w 99% przypadkach kończy się to oszustwem :)

Dziękuje bardzo.

O to mi chodziło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...