Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedanie skinów na opskins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sprzedać moje skiny na opskins.Tylko średnio ogarniam tą stronę i nie wiem czy opłaca mi się tam sprzedać.

Chciałbym pieniądze na paypala i teraz tak moje skiny są warte ok 31$,to ile dostałbym za sprzedanie ich i przelanie pieniędzy na paypala ?

Mógłby mi ktoś po kolei wytłumaczyć jak to zrobić ?

Z góry dzięki

Opublikowano

musisz miec 5lvl steam. i wyslac im swoj dowod jesli cokolwiek chcesz robic przez paypala

Że niby masz wysłać im skan dowodu osobistego?

Trzeba być niezłym idiotą, żeby wrzucać dobrowolnie na neta swoją tożsamość, niech tylko będzie jakiś wyciek informacji, albo serwis sam się połakomi, to użytkownicy będą w głębokiej dupie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

musisz miec 5lvl steam. i wyslac im swoj dowod jesli cokolwiek chcesz robic przez paypala

Że niby masz wysłać im skan dowodu osobistego?

Trzeba być niezłym idiotą, żeby wrzucać dobrowolnie na neta swoją tożsamość, niech tylko będzie jakiś wyciek informacji, albo serwis sam się połakomi, to użytkownicy będą w głębokiej dupie.

bez tego nic nie wyplacisz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...