Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4a3e8 czy m4a3e2

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi osobiście grało się lepiej m4a3e2. Zobacz sobie filmy na yt i zobacz co każdy z tycz czołgów potrafi 

Opublikowano

­Skoro nie masz zamiaru grindować danej linii to po co pytasz? Obdlokuj oba, porównaj anóż Ci się spodoba ktoryś... 

Przecież to nie są X tiery, czy nawet VIII t więc co za różnica? Dwa, MAX cztery dni i masz oba czołgi.

Opublikowano

M4a3e8, mi się fajnie grało fajne spamerskie działo+ dobra mobilność itd. Trzymam go jako 4fun tank bo jest tego wart. Drugi jest bardziej mułowaty, a ja nie lubię takich czołgów.

Opublikowano

­Skoro nie masz zamiaru grindować danej linii to po co pytasz? Obdlokuj oba, porównaj anóż Ci się spodoba ktoryś... 

Przecież to nie są X tiery, czy nawet VIII t więc co za różnica? Dwa, MAX cztery dni i masz oba czołgi.

Powiedział, że linii TD nie będzie robił.

Top:

http://tank-compare.com/pl/compare/m4a3e2-sherman-jumbo/m4a3e8-sherman#T1=61I10I12I75I103&T2=11I10I12I11I103

To jest tylko 1 czołg, 6 tier. Kilka dni gry i masz 7t, więc nie ma co się nad tym zastanawiać jak nad Xt. Te czołgi są podobne.

E2 ma lepszy pancerz, E8 lepszą mobilność. Działo i kamuflaż identyczne. Ja bym robił e8, jednak dla nowego gracza lepszy może być e2, bo wybacza więcej błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...