Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Weryfikacja karty kredytowaj

oskarmargatis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam doładowałem sobie konto steam za:

-25euro

-10euro

-10euro

-5 euro

I steam zablokował mi rynek i muszę zweryfikować kartę . I problem w tym ze w banku mam podają walutę w zl a muszę podać w euro. Mozna jakos sprawdzić kwotę przed przewalutowaniem ? Czy trzeba sie kontaktować z bankiem ? ( bank wbk )

Steam napisal : próbuj skontaktować się ze swoim bankiem telefonicznie. Numer telefonu powinien znajdować się na odwrocie karty kredytowej. Bank powinien być w stanie podać ci kwotę autoryzacyjną, zanim zostanie ona przeliczona na twoją walutę. Jeżeli bank nie jest w stanie podać takich informacji, nie będziesz w stanie przeprowadzić procesu weryfikacji karty kredytowej. Oznaczać to będzie, że nie możesz użyć swoich funduszy z portfela na Rynku Społeczności, póki twoje nowe fundusze nie zostaną automatycznie zweryfikowane po 17 Lut. W takiej sytuacji pomoc techniczna Steam nie jest w stanie ci pomóc, gdyż jest to wyłącznie zależne od twojego banku, który jako jedyny zna używany przelicznik walut.

Z góry dzieki za pomoc . Ss w załącznikach 

post-1049851-0-09274900-1455322912_thumb.png

post-1049851-0-84040500-1455322990_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...