Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mushin Tower - jak tam wejść?

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, jak? Mam jakiegoś questa z Secret Training Room, weszłam do tego pomieszczenia i mam zabić kukłę, ale gdy ją zabijam to quest się odnawia i muszę go robić od początku. Dodam, że na przejściu do dungeona mam krzyżyki i mnie odpycha. Help?

Opublikowano

No właśnie, jak? Mam jakiegoś questa z Secret Training Room, weszłam do tego pomieszczenia i mam zabić kukłę, ale gdy ją zabijam to quest się odnawia i muszę go robić od początku. Dodam, że na przejściu do dungeona mam krzyżyki i mnie odpycha. Help?

Ja tą kukłę zabiłem ze 4 razy, wyszedłem stamtąd, zrobiłem jeszcze jakieś inne i mogłem już wchodzić. Poczytaj treść questa, może coś przeoczyłaś.

Opublikowano

Ja tą kukłę zabiłem ze 4 razy, wyszedłem stamtąd, zrobiłem jeszcze jakieś inne i mogłem już wchodzić. Poczytaj treść questa, może coś przeoczyłaś.

No tą kukłę zabiłam z 10 razy i zawsze mi się ten quest odnawiał. Jakie inne? Te, co są na zewnątrz? Ich się nie da zabić, bo hp się zwraca. ;_;

To w takim razie może źle wchodzę. Pokażesz na mapie wejście na 1 piętro?

Opublikowano

Training room masz przez te tubę naprzeciwko areny. Obok merchanta. I tam załatwia się to zadanie. - Wystarczy zabić i wyjść.

Druga sprawa, przy kukłach przed wejściem na 1 piętro macie npc, który jest LYNem. Gadacie z nim i macie dostęp od początku bądź 5 piętra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...