Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Balance

BarTeXiN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzić to my możemy różne rzeczy. Gusta to kwestia indywidualna, tak samo jak organoleptyka, a o tym się nie dyskutuje.

Mogę ci natomiast powiedzieć tak jak poprzednik iż nie warto kupować butów ze stron internetowych. Lepiej przymierzać jak to się mówi "but w but" ^^

Opublikowano

Sądzić to my możemy różne rzeczy. Gusta to kwestia indywidualna, tak samo jak organoleptyka, a o tym się nie dyskutuje.

Mogę ci natomiast powiedzieć tak jak poprzednik iż nie warto kupować butów ze stron internetowych. Lepiej przymierzać jak to się mówi "but w but" ^^

90% ludzi ktorzy ogarniaja streetwear kupuje rzeczy w necie

Opublikowano

@Intense

Nie trzeba rozwijać swoich sentencji by każdy wiedział, że rozmiar rozmiarowi nie równy.

Ja np. mam rozmiar 43, wszystkie buty jakie mam mają właśnie ten rozmiar, ale ostatnio kupiłem O'neill'e, gdzie 43 był za mały. Czułem się jakbym założył na nogę 42.

Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka tak naprawdę. Skoro piszesz oficjalnie iż 90%, to musi być jakieś info skąd je wziąłeś. Czyż nie tak ?

Opublikowano

@p3pe 

dlatego butow nie kupuje sie po rozmiarze a po dlugosci wkładki

widzę, że zbytnio nie jesteś w temacie tak więc nie będe dyskutował, 5

Opublikowano

@Intense

Nie sądziłem, że tak samo sprawa wygląda przy butach. Zawsze kupowałem buty na rozmiar, nie na długość wkładki.

Uwierz mi, jestem w temacie. Przy kupowaniu rolek freeride'owych przez internet, spędziłem w sumie rzecz biorąc około 5h, by odpowiednio dopasować rozmiar oraz znaleźc kilka informacji nt. producenta + wkładek oraz opinie użytkowników co do rozmiaru stopy. Po prostu uczepiłem się tematu, skąd masz dane informacje o 90% ludzi, którzy kupują przez internet buty, a ty poczułeś się zaatakowany zapewne ^^

No, ale sprostuję temat i powiem, że lubię kiedy mam wszystko wyłożone na tacy, jeżeli chodzi o jakikolwiek argument lub nieprawdziwą sytuację do wyjaśnienia przez osoby trzecie. 

Jeżeli chodzi natomiast o sam temat, to jak już wcześniej wspomniałem. Indywidualność. 

Opublikowano

Nie do końca o to mi chodziło. Nie widzę problemu w kupowaniu ubrań przez internet.

Tak jak wspomniał @Intense - przy doborze rozmiaru trzeba się kierować długością wkładki.

Odradzam jedynie allegro bo Janusze sprzedają podróbki.

Opublikowano

@Strive Design

Zalezy jeszcze czy kupujesz od producenta czy nie na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...