Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem cs:go

queseto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Stworzyłem config taki jak na zwykłych grach turniejowych, lecz chciałbym, żeby ten config ładował się sam, bez żadnego bawienia się w konsoli z tych rconem. Czy idzie coś takiego zrobić??

Opublikowano

Witam. Stworzyłem config taki jak na zwykłych grach turniejowych, lecz chciałbym, żeby ten config ładował się sam, bez żadnego bawienia się w konsoli z tych rconem. Czy idzie coś takiego zrobić??

Jak chcesz odpalić serwer jako turniejowy to taka komenda:

srcds -game csgo -console -usercon +game_type 0 +game_mode 1 +mapgroup mg_active +map de_dust2 

Jak chcesz przy starcie wczytać cfg to dopisz do komendy startowej:

-exec nazwa_pliku.cfg

Lub dopisz do autoexec.cfg 

exec nazwa_pliku.cfg

Opublikowano

Jak chcesz odpalić serwer jako turniejowy to taka komenda:

srcds -game csgo -console -usercon +game_type 0 +game_mode 1 +mapgroup mg_active +map de_dust2 

Jak chcesz przy starcie wczytać cfg to dopisz do komendy startowej:

-exec nazwa_pliku.cfg

Lub dopisz do autoexec.cfg 

exec nazwa_pliku.cfg

To niestety nic nie daje, muszę ręcznie wklepywać w konsoli w grze, bo inaczej nie da rady.

Opublikowano

Z tym już sobie poradziłem ale mam następne pytanie. Mam ustawione boty na serwerze, lecz gdy wejdę ja i ktoś jeszcze to następni Już nie mogą wejść i wyskakuje im, że serwer jest pełny. Która komenda odpowiada za zastępowanie bota graczem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...