Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana serwera

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy warto zmienic z eune na inny słyszałem ze w Rosji west czy u innych nie ma lagow opłaca się zmienić ? nie patrzcie w ogóle na IP

tak mnie te lagi juz denerwują -_-

ogarniam angielski

Warto zmienic czy nie ? ☺

Opublikowano

Ja gram i na westcie i na eune, mogę ci powiedzieć że na wescie jest mniej lagów i są mniejsze czasy queue niż na eune, czuje się że więcej osób tam gra. Ja bym jednak patrzył tam gdzie twoi koledzy grają, bo samemu grać to lipa.  

Opublikowano

­

Ja gram i na westcie i na eune, mogę ci powiedzieć że na wescie jest mniej lagów i są mniejsze czasy queue niż na eune, czuje się że więcej osób tam gra. Ja bym jednak patrzył tam gdzie twoi koledzy grają, bo samemu grać to lipa.  

Dokładnie, konto z "dupy" mam na Turcji i  nie mam poprostu z kim grać wolałem kupić konto i grać z kumplami niż samemu to nie to samo.

image.png

Opublikowano

Szkoda konta na Eune.

Moje rozwiązanie jest takie, jeśli chciałbyś pograć na innym serwerze, to po prostu zrób sobie nowe konto i oceń pierw grę.

Dopiero później podejmij decyzję czy warto się przenosić czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...