Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTFAST

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodź na Westa :p dużo polaków tam jest (chyba) nie musisz znać eng :D

Pomysl ze przeniesienie konta tez kosztuje.

Opublikowano

Jak to możliwe że wy macie lagi w lolu? Ja mam neta niecałe 1mb w Weekendy to jak coś pobieram to ledwo 500kb/s xD

No ale jak gram w lola mój ping nigdy nie przekracza 40 :D 

Kolega up. Mówisz chodz na Westa tam dużo Polaków tak? Jak ja mam polaka w teamie to tylko się modle żeby był afk przez całą gre. 

Bo Polacy są tak przyjebani że szkoda gadać. Gościu ma staty 0/5 ty raz padniesz i on cie wyzywa od najgorszych że ty feeduje że jesteś c*****y + zwyzywa i matke. Nie polecam grać tam gdzie grają Polacy.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jak to możliwe że wy macie lagi w lolu? Ja mam neta niecałe 1mb w Weekendy to jak coś pobieram to ledwo 500kb/s xD

No ale jak gram w lola mój ping nigdy nie przekracza 40 :D

Kolega up. Mówisz chodz na Westa tam dużo Polaków tak? Jak ja mam polaka w teamie to tylko się modle żeby był afk przez całą gre. 

Bo Polacy są tak przyjebani że szkoda gadać. Gościu ma staty 0/5 ty raz padniesz i on cie wyzywa od najgorszych że ty feeduje że jesteś c*****y + zwyzywa i matke. Nie polecam grać tam gdzie grają Polacy.

Tak trudno zrozumieć że ping jest tak wysoki przez riot a nie z naszych powodów? Ktory temat musi powstac zebyscie to wkoncu zrozumieli

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kolega ma podobny problem, tyle że ping ma normalny a lagi i freezy są, na WEST tego mówi że nie ma. Gra na WTFascie, lecz nie chce zakupić wersji płatnej bo szkoda co miesiąc kasę wydawać na granie w lola.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja już mam 2k RP odłożone =D Reszte zdupczam na westa ^^, troszke smutno bo wszyscy znajomi na Eascie ;( No ale cóż nie będę jeszcze bardziej finansował tych sQrwieli =D Wystarczy ze kupuje Skint ^^

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...