Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy ekipy na serwer

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od ponad 7 miesięcy prowadzę sam serwer, niestety jest dość ciężko samemu rozkręcać serwer jeśli nie ma się na to aż tyle czasu. 

Serwer posida 128 slotów na licencji, posiadam Mbota (Wersja premium lecz nie jest aktualna czekam na aktualizację) własną stronę www zrobioną dla nas. Mam grafika który wykana dla nas wszystkie prace jakie będziemy potrzebowali 

Na serwerze przebywa średnio 30-40 osób są godziny czy dni gdzie potrafi być po 60 osób lecz nie jest to aż tak częste. 

Poszukuję : 

• Server Admin 
  • New Admin 
  • Streamer 
  • Youtuber 
  • Użytkownik

Szukam również osób które prowadzą swoje strony, sieci serwerów i są zainteresowane współpracą.  

Kontakt: 
gg: 51514148

PW: Tutaj na forum 

Napisz swoje gg w komenatrzu ! 

Opublikowano

Czyli jakby nie było szukasz osób które zapełnią Twój serwer, zareklamują ?

Mogę mieć dla Ciebie propozycję.

Opublikowano

Ja bym tak powiedzial:
- moge podpiac domene do was (bo mi vps zgasl a nie mam juz hajsu)
- moge zrobic banner interaktywny.
- moge zrobic liczniki itd.

□─ TS3, POMAGANIE, DLA MNIE TO PODSTAWA :) ─□

□─ SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ: [email protected] ─□

Opublikowano

Jeśli ktoś ma oferty zapraszam na PW lub gg ;)

@#Michuu baner nie jest potrzebny bo i tak dostanę go w wersji premium od MBota więc nie ma co się głowić :)

@1361622928-U485574.pngSirDanUK tak w pewnym sensie chodzi też o reklame. Szukam Adminów którym mogę zostawić serwer na 2-3 dni pod opiekę, pracuję i czasem niestety tego czasu brakuje.

Opublikowano

Osoby zainteresowane ! Proszę nie pisać do mnie "Witam chce rangę" napisz coś o sobie i co potrafisz, prośba typu chce rangę, daj rangę bo miałem już admina będą ignorowane ! 

Poszukujemy współprac z Forami oraz Serwerami ! Zainteresowanych zapraszam na PW lub gg 51514148

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...