Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook sam lajkuje zdjęcia

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać więc piszę tutaj 

Sprawa jest  wręcz poważna,używałem kiedyś strony autoliker's co sama daje lajki, na żarty jakiś głupi zakład był dla śmiechu..

I teraz w czym tkwi problem

Aby to gówno działało było trzeba na coś tam zezwolić. CO patrze w dziennik aktywności co z mojego konta samo lajkuje zdjęcia jakiś brudasów ciapuchów i innych murzynów i śmierdzieli ... 

nie wiem czy znajomi widzą że ja to lajkuje ale muszą to widzieć... 

WYdaje mi się że to przez to że jestem częścią tego islamskiego syfu... 

Chciałem założyć nowe konto i tak zrobiłem ale po 10 minutach stwierdziłem że nie będę  tego robił i spróbuję sobie z tym poradzić. 

Proszę o pomoc kogoś kumatego lub kogoś kto się już zmagał z tym problemem..

tego nie jest kilka ale od h*ja

ps- apka nazywała się HTC-Sense  ( MOŻLIWE ŻE TO WINOWAJCA)?

post-1277234-0-12875400-1455274929_thumb.png

Opublikowano

Juz to zrobilem

A ten caly syf co mi zlajkowalo musze reczne usunac?

Ludzie widzieli ze to lajkuje?

Zglosic do fb do suportu?

Opublikowano

Niestety z tablicy jeżeli masz musisz to usuwać ręcznie. Kiedyś miałem podobny problem z tym, że mama na moim koncie grała w jakąś durną grę i mi zasyfiła całą tablice.

Niestety Twoi znajomi mogli zobaczyć to co lajkujesz, czasami na ich tablicy wyskakują informacje o tym co Twoi znajomi lajkują. Tak samo jest z Tobą. Możesz to zgłosić w końcu aplikacja w Twoim imieniu lajkuje, a za tym publikuje rzeczy z którymi Ty nie masz nic wspólnego, miej nadzieję, że coś z tym zrobią.

Możesz też spróbować użyć opcji "Usuń całą aktywność aplikacji", ale mi ona nie pomogła i tak ręcznie musiałem to usuwać

Opublikowano

Ściągnij sobie jakieś rozszerzenie do przeglądarki, która usuwa wszystkie rzeczy związane z FB. Ja tak wyczyściłem 30k+ zalajkowanych gówien w przeciągu kilku minut. :p

Opublikowano

Możesz to zgłosić w końcu aplikacja w Twoim imieniu lajkuje, a za tym publikuje rzeczy z którymi Ty nie masz nic wspólnego, miej nadzieję, że coś z tym zrobią.

Nic z tym nie zrobią, bo przecież zgodził się na udzielenie uprawnień tej aplikacji. 

Opublikowano

Użyłeś stronki do :

- lizania sobie jaj (dodawania lajków)

- albo wpadłeś na jakąś viralke typu wygraj doładowanie

9tevrr.gif

Opublikowano

Ustaw sobie na profilowe

pig.jpg

A później:

Dziennik aktywności > Wszystkie aplikacje i usuń podejrzane rzeczy. Wszystkich zalajkowanych ciapaków będziesz musiał odlajkować ręcznie, tylko pamiętaj, że jak to zrobisz to stracisz moc Allaha

Opublikowano

Ściągnij sobie jakieś rozszerzenie do przeglądarki, która usuwa wszystkie rzeczy związane z FB. Ja tak wyczyściłem 30k+ zalajkowanych gówien w

przeciągu kilku minut. :p

Wiesz moze jak nazywala sie dana apka?

Opublikowano

O kur** jaka poważna sprawa musisz iść z tym na policje

nikt ci nie kazał wchodzić ja jakież doładowania itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...