Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Najlepszy evade?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które evade chociaż częściowo zbliża się do tego z bansharpa? Evade plus ssie, bo przestaje atakować przy unikaniu skillshotów a po za tym nie unika wszystkiego mimo zmiany ustawień. Evade# i EzEvade sprawdzane tylko przez chwile i też szalu nie ma chyba, że to tylko kwestia zabawy w ustawieniach

Opublikowano

Które evade chociaż częściowo zbliża się do tego z bansharpa? Evade plus ssie, bo przestaje atakować przy unikaniu skillshotów a po za tym nie unika wszystkiego mimo zmiany ustawień. Evade# i EzEvade sprawdzane tylko przez chwile i też szalu nie ma chyba, że to tylko kwestia zabawy w ustawieniach

EvadeIC

Co za EvadeIC?

O to: Z1zWALs.png

Niedługo wyjdzie, warto poczekać.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Kto to tworzy, że wszyscy tak na to czekają? Wiadomo w przybliżeniu kiedy się pojawi?

iCreative, soon™

Opublikowano

Jak się pojawi ktoś może dać info w tym temacie, bo nie jestem na bieżąco z tym ostatnio i rzadko teraz w lola gram

Opublikowano

Kazde evade przerywa aa jak unika skilla. Chyba ziomeczku nie wiesz jak działa ta gra xD Póki nie ma innego wyboru musisz grac na Evade+ reszta ssie 

Opublikowano

Kazde evade przerywa aa jak unika skilla. Chyba ziomeczku nie wiesz jak działa ta gra xD Póki nie ma innego wyboru musisz grac na Evade+ reszta ssie 

Przetesuj evade z sharpa a później z eb a dowiesz się o co mi chodziło. Evade+ ssie, bo czasami chamsko się we wszystko w*******a i zero współpracy z Q vayne a gram głównie adc. Nie czuje się tej przyjemności z gry i nie ma takiej płynności. Póki co z tych wszystkich evade# w miarę się spisuje

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak 'Evade' na EB. Przez stwierdzenie 'nie ma' mam na myśli że zarówno natywne Evade+ jak i obecnie dostępne porty EzEvade i Evade# ssą pałę, i to mocno. AdEvade był dosyć dobry, dało się z niego korzystać ale autor postanowił tymczasowo sp****lić i zawiesić działalność. To całe Evade od iCreative to po prostu kolejny zoverhypowany crap. Nie jest i nie będzie to nawet 1/4 tego, co oferuje BoLek z Evadeee czy chociaż Evade Revolution.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak 'Evade' na EB. Przez stwierdzenie 'nie ma' mam na myśli że zarówno natywne Evade+ jak i obecnie dostępne porty EzEvade i Evade# ssą pałę, i to mocno. AdEvade był dosyć dobry, dało się z niego korzystać ale autor postanowił tymczasowo sp****lić i zawiesić działalność. To całe Evade od iCreative to po prostu kolejny zoverhypowany crap. Nie jest i nie będzie to nawet 1/4 tego, co oferuje BoLek z Evadeee czy chociaż Evade Revolution.

Co taki pewny? Testowałeś?

Pozdrawiam cieplutko.

ps. to wczesna faza.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Pozdrawiam cieplutko.

ps. to wczesna faza.

można wiedzieć kiedy mniej więcej wyjdzie te evade :D?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Pozdrawiam cieplutko.

ps. to wczesna faza.

zapytaj się iCreative na eb shoutboxie, stawiam że więcej wie biorąc pod uwagę to, że te linki do dropboxa były udostępnione przez iC

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Na razie jest w fazie beta, nic nie mówił kiedy wyjdzie, to jest perfekcjonista, jak na moje to do tygodnia.

zapytaj się iCreative na eb shoutboxie, stawiam że więcej wie biorąc pod uwagę to, że te linki do dropboxa były udostępnione przez iC

iCreative pozwolił mi na udostępnianie jego video, wątpię że udostępniał na eb przede mną.

Od siebie mogę jeszcze dodać, że to nie będzie zwykłe evade, które tylko unika i tyle, będzie miało swoją logikę, więcej dowiecie się, gdy już wyjdzie.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Na razie jest w fazie beta, nic nie mówił kiedy wyjdzie, to jest perfekcjonista, jak na moje to do tygodnia.

iCreative pozwolił mi na udostępnianie jego video, wątpię że udostępniał na eb przede mną.

Od siebie mogę jeszcze dodać, że to nie będzie zwykłe evade, które tylko unika i tyle, będzie miało swoją logikę, więcej dowiecie się, gdy już wyjdzie.

EvadePlus też zapowiadało się obiecująco (KLIK) a wyszło jak wyszło. Imo każdy solidny Evader powinien mieć logikę albo przynajmniej jej namiastkę, to jest oczywiste. Pożyjemy zobaczymy, słyszałem różne opinie. Mój kolega ma dostęp i mówi że bywa różnie aczkolwiek że jest lepsze co jest dostępne atm. Ja mimo wszystko pozostane przy BoLu i Evadeee bo jakoś nie widzę sensownej alternatywy na wszystko na czym gram. Na EB jedynie co jest godnym replacementem dla TMV jest Aka's Vayne, dla KMK może ScaryKalista ale to jednak nie to samo.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...