Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pojawi się w końcu jakiś dobry medium, max 120 lv ?

Synthious

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, bo chyba od pół roku przeglądam publikacje
i nic ciekawego kur*a nie ma. Na tych pseudo izi serwerach nie 
chcę mi się grać, to już nie to samo, do 100 levela expisz sobie
na luzie i niezbalansowany nagły przeskok mulącego siedzenia
na spocie 5h żeby 5 leveli wbić, to już z lekka przesada.

Preferuję tylko grę na serwerach medium, gdzie musisz się pomęczyć
żeby coś osiągnąć, ale też nie latasz z 180 levelem i przebajerowanym
ekwipunkiem, tylko stoisz w m1 na 90 levelu, ze stalką i Syrkiem w łapie
i od razu jest miło dla oka. :DDD

Dobra, bo się rozpisałem xD

P.S: Te 5h to takie wiecie :v, żeby nie było zaraz dyskusji na ten temat.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

­Niestety tworząc server nie jest nikt w stanie każdemu dogodzić, każdy ma inne wymagania oraz co innego oczekuję od servera. Medium powinien głownie naciskać na robienie eq i chyba tak zazwyczaj jest. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­Niestety tworząc server nie jest nikt w stanie każdemu dogodzić, każdy ma inne wymagania oraz co innego oczekuję od servera. Medium powinien głownie naciskać na robienie eq i chyba tak zazwyczaj jest. 

Zgadzam się, ale teraźniejsze mediumy naprawdę są słabe. Wg. mnie Medium powinien być trudny, aczkolwiek ten start

powinien być bardziej złagodzony. Na Rayenie było tak, że na itemy poniżej 60 nie trzeba było ulepszaczy - i to było dosyć

fajne. Też nie było nacisku na zmianki, dropiły przyjemnie, a obecne serwery tego nie zapewniają, dlatego wciąż czekam. :)

Szkoda, że nikt nie bierzę się prawie za robienie takich serwerów, aczkolwiek wg. mnie takie są najlepsze i

tak samo dobrze zarabiają. :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Również czekam, ostatni dobry medium na którym przyjemnie się grało, to CradosMt2, szkoda że jego czasy już przeminęły :(

Hobby: Metin2/YouTube

2n1dh8w.png

Opublikowano

Tak ci powiem było kilka serwerów takich o których ty myślisz np.: Enaris był wyjątkowy ale się posypało :) Jeden z lepszych moim zdaniem wiem o co ci chodzi z faktem że " STANIE W STALCE I Z SYRKIEM " w mieście  jest fajne i wiem o jakie uczucie ci chodzi :)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...