Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, teamcomp dobry

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ogolnie pytanie takie na luzie bo przedchwila gralem rankeda z kumplami i na poczatek sie zapytam, wybralem teamcomp taki:

Renekton - Ekko - Lux - MF - Alistar

jest do nawet dobry teamcomp? Da sie takim czyms ugrac prawda? no dobra wiem ze wszystko od skilla zalezy ale skilla narazie na bok odstawmy. Teraz do enemy:

wiec bylo

Volibear - Udyr - Annie - Lucian - Braum

Wiem na ich team akurat ciezko gre bylo ugrac... bo akurat takie postacie na konciec pickneli...

No ale wygrac sie raczej dalo prawda?  Czy byl to nawet dobry teamcomp czy nie? Takie pytanie na luzie

P.S: Top - Jungle - Mid - adc - support

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Udyr w obecnej mecie potrafi sam grę zrobić z resztą ma największe winratio z junglerów.

Odliczając skilla to Wasz team-comp jest mierny chyba że ali perfekcyjnie wbije się i z automatu leci ult MF i lux ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Renekton jest obecnie słabym champem i ja nie lubię grać z teamem który ma 2 tankowate postacie wiec mi się oba teamy nie podobają ale jakbym miał wybrać który lepszy to ten z Ekko

odpowiadając na pytanie dało się wygrać bo czm by nie ^^

Opublikowano

Liczą się przede wszystkim umiejętności, jeśli ktoś nie wie jak wykorzystać danego skilla w ważnym momencie to się nie dziw że mogliście przegrać.

Oczywiście że dało się wygrać, lecz nie raz jest zły dzień, zła passa. Nie przejmuj się i graj dalej! 

A co do postaci Udyra, to sama wczoraj przeżyłam szok. Na szczęście był u mnie w teamie i jak popatrzyłam że wpierdziela się 1 vs 4, z czego zabił 3 a 4 uciekł to myślałam że padne ^^

Opublikowano

Nawet spoko ten team pod dive mieliście i tak dałoby się coś tym ugrać ale ja bym wziął coś innego zamiast renka np. malph albo shen też byłby dobry.Ogólnie jak robicie teamcomp tzn że te picki muszą być ze sobą jakoś powiązane np pod dive,ochrone adc,teamfighty itd.

Opublikowano

Voli, renektor obecnie straszne szczochy, te 2 championy malo wnosza do gry, ekko troche skillowy champion - zalezy jak uzyjesz stuna.

Wystarczylo ulti brauma, albo flash R anki, i wbijali sie w was jak w maslo. 

Obecnie najlepsze teamcompy to 2 golemy i 2/3 hypercarry

Np takie cos Fiora, udyr, koras, lucian, alistar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...