Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgraniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadamy pewien problem z stroną

Wgrywamy całe forum, pliki na hosting jednak wyskakuje problem z bazą, plikami

Czy jest tutaj jakaś osoba która mogła by pomóc?

Opublikowano

W tym problem że nie ma żadnego, wgrywamy wszystko gdy już kończymy forum nadal nie działa, a gdy na nie wejdziesz pojawia się błąd 

Opublikowano

Kolego...

Po pierwsze co to za pliki.

Po drugie jeśli coś nie działa to jest błąd. Np. Po wejściu na forum jest Index of lub biała karta lub cokolwiek innego.

Jeśli przy wgrywaniu jest wszystko ok to nie oznacza, że będzie wszystko pięknie i ładnie.

Przydałby się jakiś screen co się dzieje po wejściu na forum np. Może jakoś popchniemy do przodu.

Zbieram +

Opublikowano

W tym problem że nie ma żadnego, wgrywamy wszystko gdy już kończymy forum nadal nie działa, a gdy na nie wejdziesz pojawia się błąd 

A zdecyduj się ty wreszcie. Najpierw piszesz, że jest jakiś problem z bazą, później że nie ma błędu, a na końcu że pojawia się błąd. To jak w końcu jest? Wyświetla się jakiś komunikat błędu?

gamedevmania.com

Opublikowano

A zdecyduj się ty wreszcie. Najpierw piszesz, że jest jakiś problem z bazą, później że nie ma błędu, a na końcu że pojawia się błąd. To jak w końcu jest? Wyświetla się jakiś komunikat błędu?

Wszystko wgrywa się bez problemu jednak strona po prostu się nie wyświetla jest to albo błąd albo " strona nie została znaleziona " 

Opublikowano

Ehh, zainstalowałeś wgl to forum? Coś czuje że tylko je wgrałeś do ftp. Nadaj chmod na katalogi i wejdź na adres http://twojadres/install 

PS: Zależy oczywiście jakie forum.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Ewentualnie pokaż co Ty wgl wgrywasz skąd to pobrałeś i co masz zamiar z tym zrobić. 

Bo z Twojej wypowiedzi trudno cokolwiek wywnioskować.

Zbieram +

Opublikowano

Tak wiem, lecz jestem zielony w tych sprawach jeśli ktoś zechciał by pomóc niech się ze mną skontatuje

Oczywiście jakoś się odwdzięczę. Pozdrawiam  

Opublikowano

Zielony? xD Stary Ty nie potrafisz wytłumaczyć jaki masz błąd i co wgrywasz więc nie będę Cię obrażać. 

Pisz na pw jeśli starczy mi sił na Ciebie może jakoś pomogę.

Zbieram +

Opublikowano

Zielony? xD Stary Ty nie potrafisz wytłumaczyć jaki masz błąd i co wgrywasz więc nie będę Cię obrażać. 

Pisz na pw jeśli starczy mi sił na Ciebie może jakoś pomogę.

Łaski mi nie trzeba, poradziłem sobie :) "STARA"

Do zamknięcia.

Opublikowano

Oj widzę ego urażone :) Raczej jeśli coś chcesz to i łaska z czyjejś strony jest na wagę złota. No ale jeśli duma Ci nie pozwala przyznać iż czegoś nie potrafisz to już Twój problem. Tylko na przyszłość jeśli masz jakiś problem opisz go dokładnie tzn. Co zrobiłeś, jak zrobiłeś, co chciałeś zrobić a co się nie robi. A nie że jest JAKIŚ błąd ale zaraz że go nie ma ale jest? wtf? Nie ma logiki. A nikt jasnowidzem nie jest aby wiedzieć co Ci nie działa.

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...