Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Akali

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Utrzymuję sie ten champion jakoś? Da rade do mainowania? Jak narazie gram i jest łatwo tylko nie wiem jak jest wyzej , plat5 aktualnie

U mad m8?

Opublikowano

Trudno z nią by było. Pinki są tanie, i ją kontrują, a przed 6 levelem jesteś łatwym celem, dlatego raczej za bardzo nie pofarmisz w tej mecie. Raczej ktoś, kto ma wiele gier zagranych nią mogłoby coś powiedzieć na linii, a nie siedzieć pod turretem. Ostatnio widziałem Akali na jungli, i całkiem nieźle jej szło, mógłbyś w taki sposób spróbować.

Opublikowano

Mainowalam kiedyś Akali. Postać ogólnie dobra, ale nie na ten czas niestety. Do 6 lv ciężko coś porobić, oczywiście da się. Łatwy roam linii i szybkie kille dzięki ultowi. Musisz sam zdecydować.

Opublikowano

akali łatwym celem przeć 6 ? :O jak widzisz gank to jak dobrze postawisz w to uciekles farma tez dobra dzięki e fakt trudno farmic przed 6 ale jak ktoś ogarnia to jest łatwo bo akali ma małe cd z q i e a q ma daleki range a po 6 chyba lepszej postaci do zabijania adc nie ma ponieważ akali ma duży burst i jak ktoś spali Flasha to ty z Ulti możesz 3 razy tp się do przeciwnika

i akali kontruje dużo postaci po 6 takich jak fizza czy yasuo i katarine

ja ją polecam ponieważ dzięki w to my zawsze 1 atakuje my co daje nam dużą przewagę

bijemy z ad i ap

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...