Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jax, Tryndamere

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ryje jest sprawa potrzebuje builda od zera do jaxa

i w jakiej kolejności budować pod trynde

start : długi miecz,pota

build : ostrze zniszczonego króla,kosa statika,berserkery,ostrze nieskończoności,krwiopijec,pzdr lorda dominika,widmowy taniec,ostatni szept.

W jakiej kolejności to składać ? (trynda)

Do jaxa build i kolejność.

Opublikowano

Elo mordo

Jax: Zaczynasz z potką za 500->Guinsoo(najpierw kilof kupujesz)->buty prędkości->Miecz-pistolet hextech(kordelas najpierw)->no i tutaj zaczyna się trochę problem bo zależy czy dostajesz wpierdol,na co grasz itd więc jak bijesz ostro to kupuj moc trójcy,jak sobie radzisz w miarę ok ale szału nie ma to gruboskórność steraka,jak dostajesz od ap to mr jak od ad to armor i tak jak pisałem kolejność po hextechu zależy jaką tam masz sytuacje ale podam taki ogólny build:Buty prędkości,guinsoo,hextech,gruboskórność,moc trójcy,coś pod mr/armor.Możesz też zamiast mocy trójcy wsadzić mr/armor żeby być bardziej tanky.

Trynda:kosa statika,berskery,ostrze nieskończoności,ostrze znisczonego króla,dominika,krwiopijec/widmowy.

Opublikowano

Ja ci nie radze już guinsoo budować na Jaxa, po tylu nerfach jak dla mnie jest lepszy tradycyjny jax, czyli z Botrk i Trinitką. 

Opublikowano

Ja ci nie radze już guinsoo budować na Jaxa, po tylu nerfach jak dla mnie jest lepszy tradycyjny jax, czyli z Botrk i Trinitką. 

Dalej jest silne i składane przez wszystkich prosów co powinno coś znaczyć.Na probuilds każdy to składa.

Opublikowano

Dalej jest silne i składane przez wszystkich prosów co powinno coś znaczyć.Na probuilds każdy to składa.

To moja opinia, przynajmniej mi tak lepiej idzie Jax. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...