Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybieranie linii

5.TEGO.MAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Czy jest ktos w stanie mi powiedziec dlaczego gdy za kadym razem przy wyszukiwaniu gry jako glowna linie wybieram jungle a zawsze ale to ZAWSZE wybiera mi sie ta drugorzedna (adc) ? Jest to bardzo irytujace gdyz jungle jest moja ulubiona pozycja a wybiera mi inna...

C0DwWGy.png

Opublikowano

ja zauważyłem ze jak wybierzesz 1 support 2 adc to znajdziesz w 30sec a jak główna mid 2 top to znajdziesz w 3 minuty ;D

Opublikowano

Czas nauczyć się grać na innych liniach. :v

#topic
Tak to jest, też szukałem gry w nocy 8 minut, zmieniłem na support i było
w minute. xD

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Specjalista
Opublikowano

Czasami jak wezmę mid/top to czekam od 3 do 10 minut, nie jest kolorowo...

Czas nauczyć się grać na innych liniach. :v

#topic
Tak to jest, też szukałem gry w nocy 8 minut, zmieniłem na support i było
w minute. xD

Nie napisał że nie umie grać na innych liniach, tylko że chce grać na ulubionej pozycji

Spróbuj zrobić odwrotnie, czyli pierwsze adc drugie jungle, innego sposobu chyba nie ma, możesz ustawić na pierwszym jungle na drugie mid, mid jest najczęściej wybieraną linią więc masz większe szanse na zagranie jungle :)

Opublikowano

Jak tyle osób na jungle się pcha, to się nie dziw, spróbuj jako 2 ustawić coś częściej wybieranego czyli mid lub top.

Opublikowano

powinno być ze możesz wybrać jedną linię a nie 2 ja często mam ze jak ja gram na jgl to adc czy support bierze smite i mamy 2 jungle w teamie :D albo że ludzie mnie podobno report ja bo gram malphite na midzie albo Shaco na topie wiec nie tylko ty masz problemy ale według mnie żeby to naprawić to trzeba poczekać aż riot zmieni z wyboru 2 postaci na 1 wtedy dłuższe czekanie ale support to jest support a ty jak wybierasz jungle to grasz jungle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...