Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne pasy po bokach tylko w menu. (?)

Smoguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, mam dziwny problem. Otóż grając w SKILL Special Force 2, jest pewna rzecz, która mnie bardzo drażni... Mianowicie chodzi o czarne pasy po bokach ekranu, ale nie... One nie towarzyszą przy rozgrywce, a tylko w menu. Moja rozdzielczość ekranu to 1366x720, gry również, 16:9. Dziwni mnie ten fakt, ponieważ jak już wcześniej wspomniałem dołączając do rozgrywki pasy znikają.

//Nie mogę również zalogować się na stronie SKILL'a, ponieważ twierdzi, że adres e-mail jest niepoprawny. Rejestrowałem się przez Steam, nie miałem możliwości podania adresu e-mail, jedynie nick oraz hasło.

Opublikowano

Menu w tej grze jest dostosowane do kwadratowych ekranów i dlatego masz czarne paski po bokach na swoim monitorze. Jeśli aż tak bardzo Ci to przeszkadza to polecam zmienić w ustawieniach, by lobby pokazywało w oknie (zaznaczona opcja "Lobby (okno)").

Jeśli konto zostało założone na Steam to nie ma możliwości na zalogowanie się na stronie GF. Jeśli chcesz napisać posta na forum SKILL'a (http://board.skill.gameforge.com/board71-game-section-pl-polska-wersja) to musisz i tak założyć nowe konto na forum.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Menu w tej grze jest dostosowane do kwadratowych ekranów i dlatego masz czarne paski po bokach na swoim monitorze. Jeśli aż tak bardzo Ci to przeszkadza to polecam zmienić w ustawieniach, by lobby pokazywało w oknie (zaznaczona opcja "Lobby (okno)").

Jeśli konto zostało założone na Steam to nie ma możliwości na zalogowanie się na stronie GF. Jeśli chcesz napisać posta na forum SKILL'a (http://board.skill.gameforge.com/board71-game-section-pl-polska-wersja) to musisz i tak założyć nowe konto na forum.

Czyli nic się nie zrobi z tymi pasami? Bo chciałbym grać na full screenie, bez tych pasów. :/

­

Opublikowano

Z tego co wiem to nie, przynajmniej bez żadnej ingerencji w pliki. Jeśli dasz ta opcję, o której wcześniej pisałem, to po wystartowaniu meczu gra automatycznie przechodzi w full screen.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

W grze masz te paski tak? musisz zeskalować ekran żeby ich nie mieć.

Tylko w menu, później gdy dołączam do jakiegoś meczu gra automatycznie przechodzi w odpowiednią rozdzielczość.

­

Opublikowano

Jeżeli grę masz cały czas na full screen to niestety tak będziesz miał ponieważ menu wybierania meczu, ekwipunku itd. jest zrobione pod okienko, nie jest przystosowane do pełnego ekranu. Musisz ustawić sobie menu na okienko.

Gdy masz menu w okienku podczas dołączenia do meczu gra automatycznie przechodzi ci na pełny ekran

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeżeli grę masz cały czas na full screen to niestety tak będziesz miał ponieważ menu wybierania meczu, ekwipunku itd. jest zrobione pod okienko, nie jest przystosowane do pełnego ekranu. Musisz ustawić sobie menu na okienko.

Gdy masz menu w okienku podczas dołączenia do meczu gra automatycznie przechodzi ci na pełny ekran

Tak jest, ale dlaczego? Nawet ekran ładowania meczu, ta czcionka... Okropnie zrobione, aż dziwię się, że gra jest dalej rozwijana, a nie dadzą lepszej czcionki...

­

Opublikowano

Twórcy pewnie stwierdzili, że w okienku będzie lepiej i nie zrobili wersji przystosowanej do pełnego ekranu. Nie dadzą lepszej czcionki ponieważ to GF hajs im leci na konto to cacy aktualizacja co jakiś czas żeby były nowe bronie za PLN i wszystko

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...