Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi, którzy maj zapal i chęci stworzyć serwery połączone!

MrMatej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SZUKAM EKIPY!!

Tak jak w temacie potrzebuje ekipy która wspólnie zemną zajmie się serwerem

freebulid inaczej mówiąc przygotuje go dla graczy i będzie nad nim panował.

Jak widać poniżej mamy już serwery surwiwal i lobby a pvp jest już na ukończeniu..

Jeśli ty masz pomysł na własny serwer napisz tu a może wybierzemy ciebie na zrealizowanie go.

Za sponsoruje serwer z pełnym dostępem do niego.

Potrzebuje chętnych i zdecydowanych ludzi do pomocy. Dzieciaki które będą 

się obijać lub wygłupiać natychmiast wykluczam z projektu  ;)

Chętni piszcie na pw a potem podam więcej info do pogadania!!!

Mamy już własne serwery survival i pvp ale nadal myślimy o więcej!!!!

Tu macie trochę screenów z serwera..

90145959285756866030.png58643568047420424619.png74344525085235373372.png66401806766923706556.png

EDIT

PILNE

Szukam osoby która zrobi stronę pod serwer minecraft mogę zaoferować pełny dostęp oraz range na serwerze oraz stronie.

Strona ma już domenę .pl tylko potrzeba ja przerobić lub dodać subdomene do mc.

Dzięki wielkie!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te forum to już serio spadło na dno... I ten spawn... Jakiś kwadrat zrobiony 2 setami.. Zrobicie kolejny pseudo serwerek 30 osób max? Po co wy to robicie? Rozumiem ,że wam się chce nie macie czasu albo po prostu to lubicie ale zróbcie coś sensownego a nie zalewacie te forum takim czymś..

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Te forum to już serio spadło na dno... I ten spawn... Jakiś kwadrat zrobiony 2 setami.. Zrobicie kolejny pseudo serwerek 30 osób max? Po co wy to robicie? Rozumiem ,że wam się chce nie macie czasu albo po prostu to lubicie ale zróbcie coś sensownego a nie zalewacie te forum takim czymś..

Dziękuj za kreatywny komentarz sorry jednak nie kreatywny ;)

Opublikowano

@MrMatej nie przejmuj się nim, widać że coś mu się w główkę dzieje ponieważ u mnie też taki temat zostawił...

@kennyNoS nic nie wnosisz do tematów, jedynie pokazujesz swoje hamstwo jak i ignorancję. Nie podoba ci się? Usuń konto i żegnamy.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

@MrMatej nie przejmuj się nim, widać że coś mu się w główkę dzieje ponieważ u mnie też taki temat zostawił...

@kennyNoS nic nie wnosisz do tematów, jedynie pokazujesz swoje hamstwo jak i ignorancję. Nie podoba ci się? Usuń konto i żegnamy.

Nic nie wnoszę do tematów bo co mam wnosić do czegoś co tylko zaśmieca to forum i jest bezsensowne? Skoro ja nic nie robię to może ty coś zrobisz a nie przestaniesz spamować razem z tymi 11-12 latkami zbędnymi tematami o właśnie to takich serwerkach i skryptach?

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Nic nie wnoszę do tematów bo co mam wnosić do czegoś co tylko zaśmieca to forum i jest bezsensowne? Skoro ja nic nie robię to może ty coś zrobisz a nie przestaniesz spamować razem z tymi 11-12 latkami zbędnymi tematami o właśnie to takich serwerkach i skryptach?

Jak narazie, to ty nikomu w żaden sposób nie pomagasz.

Coś nie pasuje? Nie korzystaj z tego forum, albo załóż swoje - i finał.

Widać ile ty masz lat. 13 - 14

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Coś się nie podoba? wyp*alaj - twój tok myślenia.. Nie podoba mi się i to dużo. Po co zalewacie te forum takim czymś? Zrobicie kolejny 30 slotowy skyblock na plg z netach albo coś jeszcze gorszego... Jak masz zamiar zrobić jakiś projekt to weź się chociaż troche przyłóż i zrób coś oryginalnego albo chodź trochę dopracowanego... 

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Coś się nie podoba? wyp*alaj - twój tok myślenia.. Nie podoba mi się i to dużo. Po co zalewacie te forum takim czymś? Zrobicie kolejny 30 slotowy skyblock na plg z netach albo coś jeszcze gorszego... Jak masz zamiar zrobić jakiś projekt to weź się chociaż troche przyłóż i zrób coś oryginalnego albo chodź trochę dopracowanego... 

Ostatnio robiłem dopracowany, duży projekt.

A ludzie jak chcą to niech robią swoje projekty SkyBlocki jak im się podobają - co tobie do tego?

Zazdrościsz im? Ja już nie będę tutaj spamił w tym temacie odpowiadająć na twoje głupie intencje.

@MrMatej sorry, że ci tutaj śmiece.

Moderatora jakiegoś proszę o usunięcie moich postów jak i tamtego "kolegi" żeby oszyścić temat.

409.jpg?7190

Opublikowano

@Kraftowy Spoko dzięki ze się wstawiłeś jak widać ze ten człowiek nawet nie zasługuje na szacunek i do cb mam jeszcze sprawę o script jak cos napisze do cb.

@Pikaczu2003 już pisze do cb 

Posiadam serwer TeamSpeak, który mógłby służyć waszej sieci. Jeśli byłbyś zainteresowany współpracą pisz PW.

~ Pozdrawiam Dominikoso

Tak mamy serwer postawiony na vps

Opublikowano

@MrMatej 

To jak? 

Jeszcze się zapytam czy jak połączymy servery to ja dostane range nie?
Forum możemy mieć na server :)

@Kraftowy Spoko dzięki ze się wstawiłeś jak widać ze ten człowiek nawet nie zasługuje na szacunek i do cb mam jeszcze sprawę o script jak cos napisze do cb.

Posiadam serwer TeamSpeak, który mógłby służyć waszej sieci. Jeśli byłbyś zainteresowany współpracą pisz PW.

~ Pozdrawiam Dominikoso

TO JAK? Łączymy servery? Ja dostane rangę na tym serverze nie? Morzemy mieć forum na 1 server :)

Opublikowano

@MrMatej 

To jak? 

Jeszcze się zapytam czy jak połączymy servery to ja dostane range nie?

Forum możemy mieć na server :)

~ Pozdrawiam Dominikoso

TO JAK? Łączymy servery? Ja dostane rangę na tym serverze nie? Morzemy mieć forum na 1 server :)

@Pikaczu2003

Pisłem ci na pw jak cos

Opublikowano

Serwer survival potrzebuje ogrniecia z komendami I postawienia tabliczek i sklepu i bd gotowy 100%.

Potrzebni ludzie którzy to mogą zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...