Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mushin Tower

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Wbiłem dzisiaj po raz pierwszy na Mushin Tower, bez problemu doszedłem na 5 piętro i tutaj zaczynają się schody. Podczas klepania Hulking Augerite po pewnym czasie na środku pojawia się kula, która zdejmuje mnie na strzał. 
Gdy tworzą się zielone okręgi to w nie wchodzę, cóż takiego złego robię, że pojawia się ta cholerna kula? 

maybenow.png

Opublikowano

Cześć.

Wbiłem dzisiaj po raz pierwszy na Mushin Tower, bez problemu doszedłem na 5 piętro i tutaj zaczynają się schody. Podczas klepania Hulking Augerite po pewnym czasie na środku pojawia się kula, która zdejmuje mnie na strzał. 

Gdy tworzą się zielone okręgi to w nie wchodzę, cóż takiego złego robię, że pojawia się ta cholerna kula? 

Skończył Ci się czas dlatego pojawiła się ta kula. Te zielone okręgi to buffy które pomogą Ci ubić Augerite.

PS. Pozdrawiam, kot

Opublikowano

Skończył Ci się czas dlatego pojawiła się ta kula. Te zielone okręgi to buffy które pomogą Ci ubić Augerite.

PS. Pozdrawiam, kot

Domyśliłem się, że mnie to w jakiś sposób bufuje. Szkoda, najwyraźniej jestem albo za słaby, ale mój build ssie.

Jakieś porady? Gram BM.

@Edit

No nic, próbowałem z 10 razy jak nie więcej i ciągle zostawiałem mu po 20k hp.  :(( 

maybenow.png

Opublikowano

Domyśliłem się, że mnie to w jakiś sposób bufuje. Szkoda, najwyraźniej jestem albo za słaby, ale mój build ssie.

Jakieś porady? Gram BM.

@Edit

No nic, próbowałem z 10 razy jak nie więcej i ciągle zostawiałem mu po 20k hp.  :(( 

Spróbuj skorzystać z wszystkich dostępnych buffów. Jest tego sporo w sklepie w mushin tower

Opublikowano

@Sinlay
O tym nie pomyślałem. Spróbuję może jutro, ponieważ na dziś mam dosyć tego Mushin Tower.

maybenow.png

Opublikowano

masz soul shieldy z poharan? szczrze mówiąc zrobienie tego samemu jest bardzo trude, ostatni ziomek sciągał mi całe hp na jedno kombo :v jeżeli masz z tym golemem problem to raczej se odpuśc narazie bo i tak tego nie skonczysz

ae1d1005fe.png

Opublikowano

masz soul shieldy z poharan? szczrze mówiąc zrobienie tego samemu jest bardzo trude, ostatni ziomek sciągał mi całe hp na jedno kombo :v jeżeli masz z tym golemem problem to raczej se odpuśc narazie bo i tak tego nie skonczysz

Próbowałem robić mając na sobie Soul Shield z POH oraz Moonwater Arena. Tak jak napisał Sinlay, dopałki i będzie okej.

maybenow.png

Opublikowano

Nie jest trudne. Ostatnie piętro robię z 3/4 HP na lajcie. ^^

Jak nie ogarniasz to używaj potek na resista w odpowiednim momencie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli mowa do mnie z tymi potkami o resisty to sobie je odpuszczę, ponieważ boss nie schodzi mi nawet do 75% hp. Problem polega na tym, że nie mogę go zabić. xD

@Edit
Jest! Udało się.. 6f poszedł łatwiej niż się spodziewałem. Pozostał tylko ten chory J
unghado.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...