Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktywowaniem Minecrafta zakupionego na G2A

ryba3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem.

Zakupiłem na stronie G2A.com klucz do Minecraft'a i moje pytanie jest takie, jak użyć tego klucza, bo nie mam zielonego pojęcia gdzie go wpisać. Czy na stronie głównej Minecraft'a czy gdzie? Może mi ktoś to wytłumaczyć krok po kroku?

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Otrzymałem Login i Hasło i gdy próbuję się zalogować pisze ze jest nieprawidłowe co mam zrobić czy mogę domagać się o zwrot pieniędzy?

Opublikowano

Najpierw kupiłeś klucz, ale końcowo sprzedali ci czyjeś konto. Tak wynika z tego co napisałeś. Możesz się domagać nawet, jakby były prawidłowe - kupiłeś klucz, nie konto.

Opublikowano

Padłeś ofiarą oszustwa najprawdopodobniej. Powinieneś otrzymać giftcode a nie gotowe konto do którego dostęp może mieć nawet i 1000 ludzi :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Jeśli kupiłeś minecrafta bez G2A SHIELD (4zł) to niestety, ale nie dostaniesz zwrotu pieniędzy.

@Edit.

Pewnie kupiłeś tego minecrafta za 18 zł, a tam jak byk pisze po angielsku w zółtej ramce, ze to nie jest cd key tylko dostajesz login i hasło do konta premium. Na konto logujesz się na minecraft.net.

Opublikowano

Minecrafta kupiłem za 30zł ale przecież G2A to jest jedna z lepszych stron wiec czemu mieliby mnie oszukiwac na 30zł???

I tak logowalem sie na stronce Minecraft.net i nie dziala ;//

Opublikowano

Minecrafta kupiłem za 30zł ale przecież G2A to jest jedna z lepszych stron wiec czemu mieliby mnie oszukiwac na 30zł???

I tak logowalem sie na stronce Minecraft.net i nie dziala ;//

G2A także jest pośrednikiem w sprzedażach, co za tym idzie możesz nawet ty tam wystawić oferty.

Dlatego zawsze kupuje się z tą ochronką, cztery złote jeszcze nikogo nie zbawiły.

Spróbuj zalogować się na Mojang.com a nie minecraf.net.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No dobra nastepnym razem sie zastanowie pare razy zanim cos kupie ;p

Na każdej stronie gdzie sprzedają MC ( oprócz Minecraft.net) czyli np takie ALLEGRO zawsze jest napisane "KONTO MINECRAFT" czyli L:H wiec tylko ślepy by nie zauważył... A wracając kupiłeś z G2A SHIELD?

­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...