Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać w The Forest?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Graliscie w the forest i napiszecie mi czy warto w ta zagrac i czy wciagnie mnie na jakies 10-20h zeby mozna bylo co w niej robic?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma co się zastawnawiać! Jeżeli się nie boisz "kanibali" i jesteś kreatywny to TAK! A jeżeli masz tam grać na kodzie który usuwa "kanibali" to nie warto!. Osobiście grę polecam.

Opublikowano

Nie ma co się zastawnawiać! Jeżeli się nie boisz "kanibali" i jesteś kreatywny to TAK! A jeżeli masz tam grać na kodzie który usuwa "kanibali" to nie warto!. Osobiście grę polecam.

Zakupilem, zrobilem baze, sciany z drewna, domek postawilem i nie mam pojecia co jeszcze wybudowac, według mnie powinni dodać jakieś nowe budowle i np drzwi z drewna żeby można było je postawić pomiędzy ścianami z drewna 

Opublikowano

W the foresta naprawdę warto zagrać, ale największą przyjemność z gry będziesz mógł czerpać podczas grania ze znajomymi.

Jeśli nie wiesz, co możesz budować, to poszukaj jakichś ciekawych budowli w internecie, może któraś Cie zainspiruje.

Opublikowano

Jak najbardziej warto!! Na początku kupiłem, przegrałem 15h i odłożyłem.. Potem kumple kupili i dopiero zaczęła się zabawa.. Mam przegrane 70h i nie zapowiada się na to, żebym skończył grać :D Ze znajomymi gra się miodnie, jak masz z kim grać to bierz. A jak nie masz, to zawsze możesz znaleźć, hehe :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...