Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher z 2011/12 roku? Co jest?

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

01560619682242076636.png

Dlaczego jak nie działał mi lol i zmieniłem w confingu w RADS region to odpaliło cos...lecz dlaczego to patcher sprzed kilku lat?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wiem,dam znać bo jednak troche sie to robi

Jaki jest problem? Powiedz, co zrobiłeś żeby ten patcher Ci się pojawił, to powiemy, co zrobić żeby ten patcher wrócił do najnowszego.

Nie działał tamten,nie chcial sie wcale uruchomić to zmienilem w confingu nazwe regionu i odpalil tym razem tylko że wygląda ja ksprzed paru lat

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wiem,dam znać bo jednak troche sie to robi

Nie działał tamten,nie chcial sie wcale uruchomić to zmienilem w confingu nazwe regionu i odpalil tym razem tylko że wygląda ja ksprzed paru lat

Zmieniłeś nazwę regionu na jaką?

Wejdź z cmd.exe do folderu RADS\system i wpisz "rads_user_kernel.exe repair -debug" (bez cudzysłowów)

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Pisze że system nie może znalesc okreslonej scieżki

mam nadzieję że wiesz, że chodzi mi o wejście do folderu LoLa najpierw, potem RADS, potem system i uruchomienie tego, co podałem...

jeżeli LoLa masz w domyślnej ścieżce to wpisujesz kolejno te polecenia:

C:

cd "C:\Riot Games\League of Legends"

cd RADS

cd system

rads_user_kernel repair -debug

I wciąż nie napisałeś, na jaki region zmieniłeś, tego akurat jestem ciekaw ^^

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

mam nadzieję że wiesz, że chodzi mi o wejście do folderu LoLa najpierw, potem RADS, potem system i uruchomienie tego, co podałem...

C:

cd RADS

cd system

Było BR bo z eune mi cos nie chcialo sie instalować,w confingu dałem EUNE i zmienilo mi patchera na tego sprzed lat 

Sptachowało mi i działało,po chwili wyłączyłem i znowu mam ten sam problem,klikam w lola i nic sie nie włacza ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ty idioto, patcher jest z innego regionu dlatego jest inny, po aktualizacji jak zmienisz w opcjach na EUNE to normalnie ci się odpali client lola i będziesz mógł grać, boże ale ty masz problemy. 

Opublikowano

Ty idioto, patcher jest z innego regionu dlatego jest inny, po aktualizacji jak zmienisz w opcjach na EUNE to normalnie ci się odpali client lola i będziesz mógł grać, boże ale ty masz problemy. 

Po 1 nie jestem idiotom,po 2 to mam EUNE ale gdy wyłaczyłem lola to od nowa musiał sie aktualizować jakby go nie było chociaż przy usuwaniu zabrało 34,5k elementów z Riot Games

79160594027661829163.png

Opublikowano

po 1 to "Idiota" nie idiotom

po 2 znalezc nie znalezc

jeszcze cos było ale nie chce mi się szukać szczerze jak to wszystko czytam to nwm w czym jest problem takie to trochę skomplikowane dziwnie to piszesz :Zd

Opublikowano

po 1 to "Idiota" nie idiotom

po 2 znalezc nie znalezc

jeszcze cos było ale nie chce mi się szukać szczerze jak to wszystko czytam to nwm w czym jest problem takie to trochę skomplikowane dziwnie to piszesz :Zd

Odpalając lola nie chcial sie właczyc wcale patcher,nic sie nie pojawiło. Zrobilem 3x reinstal w paru jezykach i regionach i żaden z nich nie chciał mi odpalić,żaden sposób który znalazlem niedziała.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie łatwiej ci po prostu zainstalować lola od nowa ?

No nie wierze... xD Przeciez juz 3 razy pobierałem,ale patchować go nie moge bo sie poprostu go nie da odpalic ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

C:

cd RADS

cd system

Dziękuję ci bardzo Panie, tera mi się właśnie lol naprawia . a potem mogę zaktualizować tylko minus jest taki że to długo trwa .

Opublikowano

jedynie co moge Ci poradzić tł żebyś napisał nie tylko na mpc forum ale też na inne forum swój problem i trzymam kciuki ze naprawisz to ! :D i jeszcze napisze ze Ci współczuję

Opublikowano

Dobra,do zamknięcia. Od 2 dni nie moge sb z tym poradzić,próbowałem w paru jezykach,wszystko co moglem i dalej nie odpalilo,zamknijcie temat bo w lola juz nie gram

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...