Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzezenia

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nie sądzicie ze orssonkapper napisał to samo co Gezzy a gezzy nie dostał ostrzeżenia co o tym sądzicie 3/4 komentarzy dostaje ostrzeżenie :Dpost-124389-0-91015800-1455202169.png

Opublikowano

a czo to za pani, wyglada jakby miała 7 lat i zdjecie zostało zrobione  na pszyrodzie

spokojna twoja gezzy tez dostanie ostrzezenie, w dziale lola wszyscy dostaja, zawsze mozesz w tym pomóc i wysłać raport

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1512730-champ-5champow-na-1vs/

Dostają ostrzeżenia, bo nie uzasadniają, no lol. Ostatni punkt w regulaminie lokalnym.

Napisanie, że jest broken może przejść jako uzasadnienie. Co świadczy tylko o tym, że moderatorzy nie chcą dawać warnów jak leci, ale niektórym muszą. Moderacja lola tak 8/10

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ale ja ttlko

Chciałem uzyskać odpowiedź która postac jest dobra na 1vs1 ktoś mi napisał ze Anivia to się ciesze a później patrze ze on za to ma ostrzeżenie to myślę sobie po co pisałem ten temat tylko ludzi problem robie bo ostrzenia dostaja

czm w Mc mt2 i w innych gier nie ma za takie rzeczy ostrzeżeń a w lolu akurat są ? :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...