Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot wieczny loading

qizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, na szybko mam pytanie: Dlaczego jak odpalam xeno pisze ciągle Loading.. i tak cały czas, dziś rano przed pracą jeszcze bot mi sie logował.

Ty decydujesz o czynach, nigdy czyny o Tobie

Opublikowano

oficjalne forum Xenobot.net nie działa 

pandoriumX padło, trzeba poczekać

raczej xenobot.net 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

uzywam xeno od miesiaca, czytalem rozne opinie ze jedni szybko dostaja bany inni  nie, korzystacie z tego bota bez problemu ? bez delte sie obeszlo ? 

Opublikowano

ja 3 delete na 100 lvl dostalem

a tak to z 200 delete 8 lvli

czasem mogłem bocic 2 tyg bez delete ale byl taki okres w miesiącu ze co dzień delete leciały 

ogólnie jeśli masz wysoki lvl to nie opłaca ci sie bocić ew jakichś cashmakerów 

Opublikowano

ja raz tylko dostałem delelta na 4 postacie ale to z mojej głupoty bo bociłem bez przerwy przez 3 tygodnie na jednym expowisku każdą postacią 

a co do braku xeno...

XenoBot is currently offline due to some internal technical issues.
During this outage, all users will still be able to login to XenoBot and access all features without any issues.
We're working hard to remedy this issue and bring the site back to life as soon as possible.

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

ja dojechałem do 157 lvl  bez problemowo w miedzy czasie jeszcze puszczalem czasami druida i go do 70 dobiłem  bana nic nie było ale przyznam że uważałem rzadko kiedy odchodziłem od komputera jak bot chodził

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...