Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] GorszySortUsera

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu temat z banem Kiszki. Nadany ban został

Napisany 02 grudzień 2015 - 00:57

Rejestracja konta GorszySortUsera nastąpiła "Użytkownik od 11 sty 2016"

Ban za multi konto jest wtedy, gdy korzystam z obu kont. Zanim stworzyłem GorszySortUsera, minął ponad miesiąc od zakończenia korzystania z konta "Kiszka" Multi acc jest, jeśli używam 2 kont w przeciągu czasu 30 dni. Po upłynięciu tych dni, zgodnie z wyznawaną przez was zasadą, nowe konto nie jest wliczane jako multi acc.

Nie wiem w ogóle jak osoba, która układała regulamin forum, nie zwróciła uwagi na czas pomiędzy ostatnim korzystaniem z konta, a rejestracją nowego.

Wnoszę o UB
Opublikowano

Zauważ, że w zwyczaju utartym na forum nie banujemy kogoś za multikonto jeśli od osatniego użycia poprzedniego minęły 3 miesiące, nie wiem skąd wymyśliłeś 30 dni. Co i tak w tym wypadku jest nieistotne, ponieważ regulamin stanowi jasno, iż: 

§3 Rejestracja
1. Każdy Użytkownik ma prawo do utworzenia jednego Konta Użytkownika. Każde kolejne konto, z wyłączeniem zasad odwołania od nałożonych kar i banów będzie traktowane jako multikonto i niezwłocznie banowane permanentnie.

Także wnosić możesz, ale do swojej nauczycielki języka polskiego o powtórny kurs czytania ze zrozumieniem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zauważ też, że nadal nie dostałem jasnej informacji o powodzie bana konta Kiszka, za które powinienem i tak UnBana dostać, nieregulaminowy ban, ale, że Makin niczym Kaczyński w stosunku do Polsku musi mieć wszystko po swojemu, szkoda, że w realu byś tak mi nie odpowiedział, ale czego się spodziewać po internetowym nerdzie :D

Nie mówię nawet, że dostałem bana po miesiącu, a wcześniej nawet zlajkowałeś mi post. Czemu od razu perma za multi nie dostałem? Bo co? Bo dopiero teraz dupka zabolała, kiedy znów się udzielam i ludzie czytają prawdziwe opinie o forum? Założenie teamu moderacyjno - administracyjnego jest potrzebne, ale nie wtedy gdy siedzą w nim osły nie umiejące przyjmować krytyki. Taki mądry jesteś Makin? To spierdalaj do sejmu, tam takich osób szukają jak Ty.

Opublikowano

Przede wszystkim do poglądów tego pana jest mi jak najdalej.

Po drugie mam wrażenie, że to ty jesteś osobą, którą tak usilnie chcesz przeciwstawić siebie. Sam wiesz za co bana miałeś, stałeś się jak drugi Lord Phoenix, taka wsza, która chciała się wcisnąć wszędzie gdzie tylko mogła dostać rangę, ale gdy okazało się, że te wszystkie infantylne i efemeryczne projekty to mrzonka na jakiś czas, to postanowiłeś wrócić na forum, ale na szczęście mamy dobrą pamięć.

A co do powodu bana, dopiero teraz mieliśmy pewność, że to na pewno Ty.

No i chyba skończyliśmy rozmowę, skoro nie umiesz przyjąć prawdy i pojąć, że ponosi się odpowiedzialność za swoje zachowania.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...