Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym są te "wersje" cs-a np. Source itp?

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć niedawno widziałem na Steam promocje do CS-a i to całkiem fajne ale wiedziałem o istnieniu tylko CS:GO ( YouTube itp. oczywiście ) ale w ofercie Steam widziałem też wersje np. Source czy jakoś tak...

czym to jest i czy sie opłaca ? ;x...

co daje ?...

oraz niedawno wydropiłem skrzynkę ( moja pierwsza skrzynka )

bo już pograłem kilka gier ;x jak sie to coś otwiera ?... u Izaka widziałem że ma klucze da sie je jakoś zdobyć poza sklepem Steam ? ;x

może dam streszczenie... lel...

1) co to CS Source ( albo jakoś tak i te inne wersje )

2) czy i jesli tak to JAK się zdobywa klucze ?... ;C

Opublikowano

1. Cs Source , 1.6 są to starsze wersje csa kiedyś bardzo popularne, teraz już mniej ,ale wciąż grywalne. CS GO jest połączeniem 1.6 z grafika Source  :) Jeżeli posiadasz już GO to nie widzę sensu kupowania starszych wersji, chyba że jesteś fanem historii  :lenny:. Ewentualnie możesz poszukać na internecie wersji non steam przetestować i wtedy kupić.

2. Klucze możesz kupić na rynku steam, bezpośrednio w grze, lub na portalach oferujących sprzedaż kluczy.

Opublikowano

Counter-Strike source to jedna z starszych odsłon CS. (Według mnie najlepsza :D ). Klucze w CS:GO zdobywasz przez ich kupno t.j na rynku steam lub przez strony osób 3. 

Opublikowano

Egh ;x myślałem że to jakaś forma DLC ale jak to jakiś stary CS to nie chcem go ;x...

a co do skrzynek... to skoro nie da się zdobyć za free kluczy to ja nie przykładam uwagi do skinów ^-^

więc jak ktoś OTWIERA i chce mieć darmowe skrzynki...

oddam wszystkie jakie wydropie za free ^-^

wystarczy do mnie napisać :)...

Opublikowano

Egh ;x myślałem że to jakaś forma DLC ale jak to jakiś stary CS to nie chcem go ;x...

a co do skrzynek... to skoro nie da się zdobyć za free kluczy to ja nie przykładam uwagi do skinów ^-^

więc jak ktoś OTWIERA i chce mieć darmowe skrzynki...

oddam wszystkie jakie wydropie za free ^-^

wystarczy do mnie napisać :)...

Żeby się nie zrobił cebulowy spam .są takie stronki gdzie można wymienić skrzynki na skiny Ale wiadomo tanie skrzynki tanie skiny . pograj sobie parę miesiecy . wymieniasz . i zawsze to jakis skin lepszy wpadnie . do tego te skiny z dropu dodasz . pamiętaj że są także droższe skrzynki [bravo]

Opublikowano

egh ;x wiem też o istnieniu takich stron gdzie za oglądanie reklam dostajesz pkt. a potem masz szanse wygrać za te pkt. skina

ale nie chce mnie sie ;x... dlatego już oddałem ta skrzynka jednej osobie ^-^

w sumie jedyna broń jaką bym chciał mieć "ulepszona" to P90 <3

z tą bronią całe życie biegałem w BF-ie...

i w sumie grając juz te 10 / 15 gier jestem zadowolony z tej gry !

zdecydowanie lepsza zabawa ^-^ a ten czat głosowy dodany do gry przynosi sporo fun-a kiedy trafi się ktoś...

mniej normalny ;x...

myślę że temat do zamknięcia ;x...

chyba że ktoś będzie chciał skrzynkę ale to od tego jest wiadomość prywatna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...