Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowe hp na trybie 1 shot 1 kill, za serwerowy ranking?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Po zabiciu otrzymujemy 1pkt do rankingu. Co myślicie o tym, aby na trybie 1 shot 1 kill dodać możliwość kupienia 2 dodatkowe hp (łącznie 3, bo na tym trybie mam ustawione hp na 1) które będzie dostępne 5 minut, a potem usuwane i powrót do 1hp?

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

1 shot 1 kill sama nazwa mówi za siebie. Nie dodawaj tam żadnych serc ani nic, ten tryb jest dla ludzi z dobrym refleksem. ­

Opublikowano

Zdecydowanie nie, wydaje mi się że w tym trybie o to chodzi że się zabija 1 strzałem >.< . Ale za to byś mógł dodać np Łuk punch 2 który innych zabija na hita a nas może "Punchować"

O

/V\

/''\

Opublikowano

Zdecydowanie nie, wydaje mi się że w tym trybie o to chodzi że się zabija 1 strzałem >.< . Ale za to byś mógł dodać np Łuk punch 2 który innych zabija na hita a nas może "Punchować"

@KrejZi1337 Dobry pomysł, a ile taki łuk miałby kosztować? Przypominam, że 1 zabicie = 1 moneta

­

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

@20jack01 proponuje 400/500 monet.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Uważam, że nie powinno się dodawać żyć, to by wprowadziło straszną nierówność i zniechęcalo nowych graczy do gry. Jeden strzał - jedno zabójstwo, nie ma co z tego rezygnować. Możne można by było kupić jakieś dodatki kosmetyczne? Głowę hamburgera czy coś tego typu?

5SlQjTQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...