Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clash of Avatars - MMORPG 3D z gatunku hack and slash

venzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

clashsss.jpg

Clash of Avatars to jedna z darmowych gier pzeglądarkowych MMORPG wydana przez studio AMZgame.com z widokiem izometrycznym (z góry). Cały świat tej  gry MMO oraz postacie inspirowane były  anime i cospley-ami. Co nie znaczy, że nie natkniemy się na nieznanych bohaterów i stwory zamieszkujące tą tajemniczą krainę fantasy. Świat gry jest wykonany ze szczegółami, pełen kolorów i wypełniony treścią i masą zadań do wykonania. To one są czynnikiem napędzającym cala rozgrywkę. Krótkie i treściwe qesty napotkamy na każdym kroku, a za ich wykonanie otrzymamy cenne nagrody w postaci złota doświadczenia i materiałów potrzebnych do ulepszenia ekwipunku.

Do wybory są trzy klasy postaci:

Mag

Wojownik

Pirest (summoner)

Jednym z najważniejszych elementów rozgrywki w Clash of Avatars jest zwiększanie statystyk i ulepszanie ekwipunku naszego avatara, dzięki temu możemy brać udział w coraz to trudniejszych starciach z komputerowymi przeciwnikami , jak i podczas PVP.

możliwości jest naprawdę sporo, enchantowanie, wkładanie specjalnych kamieni czy synteza. Do tego gracz ma możliwość ingerencji w umiejętności (skile) łącząc i mieszając odmienne style i szkoły tworząc w ten sposób unikalny i zarazem zabójczy build.

warto również wspomnieć o systemie petów i wierzchowców które stale towarzysza nam podczas gry. Je również możemy trenować i ulepszać. Zwierzak wspiera nas podczas walki, a wierzchowiec pozwala na szybsze przemieszczanie się z miejsca na miejsce.

W każdej grze MMORPG nie powinno zabraknąć dobrego systemu PVP nie inaczej jest w Clash of Avatars. Dostępnych jest kilka z trybów, miedzy innymi walki na koloseum czy masówki czyli każdy na każdego, oraz wyzwania dla gildii. Dzięki wyżej wspomnianemu systemowi ulepszenia i modyfikacji ekwipunku walki są zróżnicowane i ciekawe.

Gra wystartowała pod koniec stycznia 2016 roku wiec jest stosunkowo świeża i warta uwagi.

Zainteresowanych odsyłam do obszernej recenzji gry Clash of Avatars - http://www.kopalniammo.pl/p/clash-of-avatars-mmorpg-3d-z-gatunku.html

Wideo recenzja na Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=3xYa38Schhs

Gry MMO to moja pasja!

Opublikowano

Auto fight to nie dla mnie. A szkoda, bo gra wygląda dość przyzwoicie mimo licznych podobnych tytułów. 

Opublikowano

Pamiętaj, że zawsze można wyłączyć "Auto fight" jednym kliknięciem na ikonkę, zdaje sobie jednak sprawę, że niektórym to przeszkadza, ja się przekonałem do tej opcji i teraz mi ona na rękę.

Gry MMO to moja pasja!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...