Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube - spełnianie siebie i marzeń

Allan96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, witajcie, dodaje to tym razem w prawidłowym dziale i przepraszam za bład.

Chciałbym Wam przedstawić i jednocześnie pochwalić się tym co robię. Zbierałem się do tego od paru miesięcy, ale zawsze było jakieś "ale", w końcu udało mi się wziąć w garść i zacząć. 

Nie korzystałem do tej pory z tego typu programów, także nie miałem żadnego doświadczenia, także zmarnowałem masę materiału i godzin na nieudane projekty, ale w końcu udało mi się tworzyć "coś". 

I właśnie to "coś" chciałbym Wam przedstawić, nie jest to co prawda jakieś arcydzieło, lub chociaż film z wyższej półki, ale ja jestem dumny ze swojego dzieła, z tego, że udało mi się w końcu spiąć poślady i zacząć tworzyć to, co naprawdę sprawia mi masę frajdy i daje masę satysfakcji. Każde wyświetlenie, każdy komentarz, każda nowa subskrypcja sprawia, że mam ochotę robić tego więcej i więcej. Content generalnie planuje na te chwilę na coś w rodzaju tego, co aktualnie powstaje, a jeśli będzie jakieś zainteresowanie moim kanałem, to chciałbym tworzyć różne vlogi (podróże, Q&A, różnego typu challenge itp), myślę, że komuś by się to spodobało  :D

Mam nadzieję, że chociaż paru osobom spodoba się to co robię i zostaną ze mną na dłużej  :)

Wiem, że tekst jest bardzo chaotyczny, ale piszę to o 4:07 i może wyjść to trochę inaczej, niż zamierzałem, ale no cóż, jestem szczęśliwy  :)

Czy uda mi się coś osiągnąć? Czas pokaże.

Dziękuję Wam serdecznie za poświęcony mi czas i przeczytanie moich wypocin, dobranoc!  :)

Opublikowano

Mi się podoba! Widać, że sporo czasu poświęcasz na to co robisz.

Zostawiłem łapeczkę! :)

Opublikowano

Mi się podoba! Widać, że sporo czasu poświęcasz na to co robisz.

Zostawiłem łapeczkę! :)

No powiem, że fajne. :P 

Ślicznie dziękuję i zapraszam na następne :D

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałem o co chodzi dokładnie w tym filmiku :v

Widać że fajnie montujesz, ale do funny moments to jeszcze trochę.

Dobra scena z gabenem :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...