Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypalenie się

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od tygodnia czuję że się wypaliłem w cs go. Jak z maniaka cs do wypalenia się nagle. Nie mam ochoty grać ale coś tam czasem mecz zagram

Opublikowano

Bo zapewne granie w CS nie sprawia Ci przyjemnosci, pograj na serwerach: JailBreak, DeathRun i innych, bo same granie gier rankedowych nie sprawi Ci przyjemnosci.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Jest takie cos jak przerwa

Ja osobiscie robie sobie bakacje;-)

przerwa duzo robi sam kuben czy tam lord o tym mówił.. Albo pasza nie pamietam ;D

Opublikowano

­Wróć do starych gier w które każdy grał :) Do Metina, LoL'a lub do Minecrafta :). Poszukaj czegoś dla siebie.

Jeżeli lubisz gry FPS do pograj w BF lub Cod'a

Opublikowano

Granie ciągle rankedów może nudzić ciągle te same mapy, takie same taktyki, gdy wbijemy już odpowiednią range w csgo to już granie rankedów nie ma sensu, i wtedy już trzeba sobie zrobić przerwę zmieć grę na jaką inna z trybem multiplayer lub zacząć grać więcej na serwerach nie standardowych takich jak Jb / only awp / arena 1v1 (najlepszy mod ;p) only knife / surf / hungry mod a także inne mody a chęci do cs wrócą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...