Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja non profit - otrzymał ktoś ostatnio?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś w ostatnim czasie odstał licencje non profit?

Bo wydaje mi sie ze graczniczy to z cudem

Pozdrawiam Noraxx

Opublikowano

Wystarczy wykonać kilka odpowiednich kroków i bez problemu otrzymasz licencje NPL.

Niestety większość ludzi nie czyta podstawowych wymagań, żeby otrzymać tego typu licencje. Dlatego support za każdym razem odrzuca aplikacje :v

Opublikowano

Problem polega na tym że czytałem i zrobilismy to co jest w warunkach i odrzucili po raz 3.. tym razem podobno kontent na stronie www nie odwzorowuje mojej działalność czyli w tym przypadku ts'a.. a na stronie jest gametracker z ts'a odnosnik do niego itp

Pozdrawiam Noraxx

Opublikowano

Usuń gametrack, i zmień tematykę strony na ts3. Ubiegając się o licencję NPL nie możesz mieć żadnych reklam itp, musi to być serwer zamknięty. (Prywatny)

Opublikowano

Csgogamers.usite.pl

Tutaj możesz się wzorować, temu teamspeakowi zalatwilem nol z ta strona.

Opublikowano

Gówno że tak powiem prawda. Napisałem o licencje pisząc że potrzebuje dla sieci serwerów podając przy tym link i otrzymałem po 5 dniach.

Opublikowano

@SorryMate - to zależy na kogo trafisz + jak wbiją Ci na stronę i sprawdzą czy masz SKLEP na niej to się pożegnasz z licencją.

Opublikowano

@SorryMate - to zależy na kogo trafisz + jak wbiją Ci na stronę i sprawdzą czy masz SKLEP na niej to się pożegnasz z licencją.

Nie mam sklepu i żadnych vipów nie sprzedaje, nie jestem głupi.

Nie rozumiem tylko po co gadać głupoty że serwer musi być zamknięty..

Opublikowano

Jeżeli spełniasz wymagania do otrzymania licencji na pewno ją dostaniesz jeżeli nie zgodzą się za 1 razem napisz za 2.

Jeśli już dostaniesz takową licencje przestrzegaj regulaminu bo bardzo szybko ją stracisz. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...