Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Z Bugami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

glithy robia :)

stoisz nad krawedzią skrzyni dusisz ctrl odmierzasz puszczasz trzymasz shifta skaczesz i ws wswswswss

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja mam pytanie morze ktoś mi to dokładnie wytłumaczyć jak tych klawiszy się używa bo jak chce wejść w skrzynke wcale się nie umie wbić i kiedy na przemnian naciskam w+s ta cały czas spadam z tej krawędzi

Opublikowano

JUZ CI MOWIE PODCHODZISZ DO SKRZYSNI I STAAJESZ NA RUG POTAM NACISKASZ ZTRL A POTEM PUSZCZASZ NASCISKASZ SHIFT TRZYMASZ I SKACZESZ DO GORY I CALY CZAS TRZYMASZ POTEM NIEKUCAJONC NACISKASZ WSWSWSWSWSWSWSWSWSW AZ DOJDZIESZ DO POLOWY I POTEM NACISKASZ CTRL I GOTOWE JESTES W BUGU

11002241_4_11.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

w tej chwili większość glihów już zabezpieczyli niestety, ale nadal można glihować na porcie mm

Opublikowano

hehe :D z tego co widze to niektorzy dziwnie opisali glitchowanie :D

To jest ukryta treść, proszę

...

podchodzisz na rog skrzyni , klikasz cichce chodzenie (zalezy jak macie ustawione , czy na shift czy na ctrl) trzymacie klawisz ciche chodzenie , podskakujecie 1 raz i napieprzacie w klawisze wswswswsws az wkoncu wejdziecie ^^ ale to sa dni praktyki x)

wcibnb.png

Opublikowano

prosze was dzieci wojny domowej!

Nauczcie sie pisac poprawna polszczyzna a dopiero piszcie! Razi mnie w oczy wasza ortografia!

Dla takich odrazu powinien byc warn i 10%!!!

A po 2 - nie piszcie o bugach bo co to za przyjemnosc siedziec w skrzyni i zabijac wszystkich? Tutaj chodzi o skilla i dobra zabawe! Wy ja psujecie!

bez ofert handlowych.

Opublikowano

gdy zrobisz buga bierze po 20 więc musisz wiedzieć gdzie zrobisz np na m.m port jest paczka i tam buga da się zrobić bo jest mała szpara między paczką a ścianą trzeba wiedzieć gdzie się robi xD