Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki do gier

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ile muszę wydać na dobre słuchawki do gier single i sieciowych fps oraz multimediów? Słuchawki będą podłączane do integry (Realtek ALC-892) wiec jakość dźwięku i tak nie będzie dobra no ale chodzi mi przede wszystkim o wytrzymałość bo poprzednie pękły po 3 miesiącach no i wygodne bo trochę sie siedzi przed kompem no i jakość dźwięku tez żeby była w miarę dobra. Z góry dzięki za propozycje

Opublikowano

Ile dokładnie chciał byś wydać na słuchawki, bo wiesz podam takie za 500zł.

Podaj ile chcesz wydać, to podam ci jakieś modele.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Na początku myślałem o 150 zl ale nie wiem czy za ta kwotę kupi sie w miare dobre słuchawki dlatego zapytałem ile trzeba by bylo wydac.

Opublikowano

Zobacz sobie Natec HX66 są to słuchawki gamingowe, kosztują coś około 150zł.

Bo jeśli chcesz coś droższego to polecam HyperX Cloud II bardzo fajne słuchawki.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Zobacz sobie Natec HX66 są to słuchawki gamingowe, kosztują coś około 150zł.

Bo jeśli chcesz coś droższego to polecam HyperX Cloud II bardzo fajne słuchawki.

Bron boze tych natecow.

Ja mysle, ze hd668b do tej kwoty, welurowe pady czy skarpetkowe mody pomoga przy duzej czesci sluchawek, jak mozesz dolozyc to za 300zl masz hyperX cloud (koniecznie jedynki), sa to rebrandy takstarow pro80, wiec nadadza sie do wszystkiego de facto, potem dokupisz tylko dzwiekowke i cud miod orzeszki czy jak to tam

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ja polecam Razer Kraken Pro, cena 300+ zł, słuchawki posiadam już kilka miesięcy i jestem z nich bardzo zadowolony, solidny materiał, wygłuszają otoczenie, dzięki w grach są bardzo dokładne. Wcześniej posiadałem rożne słuchawki lecz długo nie wytrzymały, dlatego najlepiej kupić razery !

Opublikowano

Wiesz nie chce tez kupować takich drogich skoro i tak nie wykorzystam ich możliwości bo nie mam karty dźwiękowej tylko zintegrowana.

Opublikowano

No właśnie wiec nie ma co przepłacać, Znalazłem tez inne modele tych Superlux HD 669, HD 681, HD 668b, hd330, HD 681 EVO i teraz ktore tu wybrac.

Opublikowano

HD 669 i 668B sa najlepsze z tych wedlug mnie, 681 evo maja duzo basu. Musisz troche tez poczytac i sam zdecydowac, polecam recenzje na testgearze 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Miałem hd681, ogólnie słuchawki fajne i wygodne. Ich minusem w moim odczuciu są m.in. te nauszniki ze skóry czy czegoś podobnego (poci się przez to skóra jak cholera i się przykleja), a kolejnym to że po 2-3 miesiącach się po prostu rozj**ła jedna słuchawka, a potem całe padły... Jakieś chinole mi dłużej wytrzymały, więc nie wiem czy trafiłem na jakąś słabą sztukę czy ogólnie są syfem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...