Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strata lp

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Pamiętam że kiedyś, było tak że jeśli były jakieś dc, ze strony Riotu, to nie zaliczało przegranej i nie odejmowało lp, a teraz, kiedy dostawałem Dc, w tym samym momencie wywalało przeciwną Leone, straciłem lp i lose, tak naprawdę nie z mojej winy, ani teammate'ów. Da coś napisanie do suppa? Internet był sprawny, spotify, facebook, youtube, wszystko działało jak powinno. Internet miejscowy.

Opublikowano

Wygraj rankeda - to lekarstwo.

Nie ma co pisać do Riotu tak naprawdę. ;)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Specjalista
Opublikowano

Wygraj rankeda - to lekarstwo.

Nie ma co pisać do Riotu tak naprawdę. ;)

Ciężko wygrać grę jak się w niej nawet nie jest kappa

Trochę bezsensu, myślałem że problemem lagów na EUNE były większe sieci.

Opublikowano

Nie oddadzą Ci LP, bo ludzie w supporcie nie mają wpływu na system ligowy. Lose prevented dawane jest automatycznie jak są jakieś problemy, nikt nie zmienia potem tych gier ręcznie.

Specjalista
Opublikowano

Nie chcę zwrotu tych lp, ale nie chcę żeby sytuację jak ta sie powtarzała, Leona nie było z Polski a i tak wyrzuciło ją z gry w tym samym czasie co mnie :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...