Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Dominiona

Mateusz#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Przez całą swoją 3 letnią przygodą z ligą zagrałem na tym trybie może z nie więcej niż 10x, a większość była spowodowana jakimś eventem albo nowym trybem na tej mapie(np. ten związany z shurimą), tak więc dla mnie to żadna strata, jednakże mam nadzieję, że jak już ten tryb zniknie to dodadzą coś lepszego i stałego w jego miejsce. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Na oficjalnej stronie lola tyle komentarzy typu: "O niee tylko nie to tak fajnie się na nim gra" setki takich komentarzy ale do rozgrywki szuka graczy czasami 10min :)

Nikt w to nie grał dlatego, jeśli dostał by ten tryb małą aktualizacje jak np aram to może coś by z tego było. Ale po co Riot męczyć się z darmową mapą skoro mogą za ten czas zrobić płatnego skina ;) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jakim cudem, taki Smite ma 5 trybów innych niż 5 vs 5 które cieszą się mega popularnością, i nie trzeba czekać na gierke na żadnym z nich dłużej niż 3 minuty, a oni nie mogą ogarnąć takiego dominiona? Troche to zalosne.

Opublikowano

Jakim cudem, taki Smite ma 5 trybów innych niż 5 vs 5 które cieszą się mega popularnością, i nie trzeba czekać na gierke na żadnym z nich dłużej niż 3 minuty, a oni nie mogą ogarnąć takiego dominiona? Troche to zalosne.

Bo tamte tryby maja sens, a dominion jest po prostu nudny. 

Opublikowano

najlepiej żeby usunęli jeszcze aram i treeline to wtedy będzie się krócej czekało na Sumooner czyż nie mam racji ? ^^

Specjalista
Opublikowano

Czasami pogrywałem, szybkie gierki dla fun'u, trochę szkoda, ale nie ma co się dziwić jak od kilku lat nie było nic robione, a graczy jest malutko, może dodadzą jakis nowy fajny tryb :)

Opublikowano

W zamian powinni dodać nowy tryb, dominion mógłby zostać na niestandardowe gry. Często właśnie na niestandardowych grany był jako "Hide and Seek". Mi średnio przypadł do gustu, bo tutaj w największym stopniu gra zależała od wszystkich graczy a nie tylko ode mnie a wiemy jak gra spora część osób. Grałem najczęściej właśnie niestandardowe lub gdy brakowało mi mało hajsu do postaci.

Opublikowano

najlepiej żeby usunęli jeszcze aram i treeline to wtedy będzie się krócej czekało na Sumooner czyż nie mam racji ? ^^

Nie, nie masz racji arama i treeline się gra dalej...

U mad m8?

Opublikowano

dla mnie nie są potrzebne z czego wiem ludzie tam grają żeby 30szybciej wbic albo rankingowej 3vs3 ale zobacz jakby tego nie było graczy by (chyba) nie ubyło a na drag rankingowa czekało by się tyle co na 5vs5 boty czyli 5/10sec

Opublikowano
Wszystko dlatego że Riot nigdy nie usprawniał tego trybu gry, porzucili ten projekt zaraz po jego wypuszczeniu. Nawet nowego scoreboardu nie chciało im się poprawić pod Dominion, bo po co. Lepiej w tym czasie robić nowe skiny i zarabiać pieniądze.

Osobiście uważam że Dominion miał spory potencjał, ale winą za jego upadek można obarczyć tylko Riot i ich zaniedbania.
Opublikowano

Nie przepadałam za tym trybem, nic specjalnego. Był jakąś odskocznią na chwilkę do pogrania. Jednak nie będę płakać za tym trybem, bo i tak raz na dłuuuższy okres w to zagrałam. Może wymyślą coś ciekawszego, oby. 

Opublikowano

Pamiętam jaki szał był gdy wprowadzali Dominion, każdy wtedy tylko w to grał.

Teraz już mało co kto w ten tryb wchodzi, na dodatek długo się czeka, i samo to zniechęca ludzi do kolejnego czekania.

Nie dziwię się czemu chcą go zamknąć. Mówi się trudno i już, póki są Aramki to jest jakaś inna zadowalająca odskocznia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...