Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki trening AIM do 4h

TheDarkRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż będę miał teraz trochę więcej czasu wolnego postanowiłem że zacznę szkolić umiejętności w csie  Pytanie jak rozdzielić trening na 4h tak aby był on bardzo skuteczny? 

Możecie podać przydatne mapki i plan np, 30 min AIM map, 30 AIM map 3 itp. 

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Na aim mapie (tej pomarańczowej co bijesz w tarcze) graj po 15-20 min i przerwa potem zwiększ tempo i przerwa. I tak cały czas. Wolnom-szybko, wolno-szybko.

Jak ogarniesz to będą mówić że masz triggera. Wiem co mówię xD

Opublikowano

Japierdole rozpisywać plan trenowania w csie no jeblem ze smiechu co sie dzieje z tymi ludzmi albo z csem xD.

Graj areny caly czas

Jeszcze dietę mu rozpisz na masę , aima itp .

A tak na serio to co polecił Wilku + np. Dodaj mapkę tam co biegną na Ciebie zombie dookoła [próbuj same hedy strzelać ] a potem znowu to co Wilku pisał . na koniec rozegraj sobie parę meczy 1vs1 . jeżeli nie grałeś na mapkach typu aim . to efekty będą po paru dniach

Opublikowano

Godzinkę na training aim map, godzinkę na serwerach dm aim areny czy co tam kto woli, pół godziny na refleks też na mapie training aim map bo tam jest opcja na refleks, i potem już cwiczyć opanowanie w grze i strzelanie a nie że za każdym razem nawalasz full auto albo śmieszne pestki bo panika gaming

Opublikowano

Graj po prostu mecze, bo movement>strzelanie, trenuj movement bo to jest naważniejsza sprawa w cs, a wszyscy przykładają się do strzelania. Nawet umiejąc strzelać bez movementu nic nie zrobisz, i nie chodzi mi tu o jakies bhopy!

Opublikowano

Zoombie,tarcze co wy gadacie xD

Zagraj 2deadmatch'e pote katuj na serwerach 1vs1 male mapy szybkie rundy

Opublikowano

Prosz lap protip od pro plejera

1. 20Min +- na surfach (poprawa movementu, wieksze opanowanie myszki)

2. Training aim csgo2 (te chujowe kropeczki) jesli masz mniej niz 70-75% na ustawieniach .25 i .50 to pograj 10-15min

3. Trening refleksu na tej samej mapie co wyzej jesli masz ponizej .24ms na 10strzalow ile bedziej cwiczyl refleks to juz zalezy od Ciebie xD

4. Dmy(bardziej aim mapy jak dla mnie) jakies 2rundki +- 30min

I to w sumie tyle, nie wiem na jakim grasz poziomie, ale duza role odgrywa pozycjonowanie na mapie :D mozesz strzelac jak gowno, ale pozycjonowaniem nadrobisz albo i na odwrot :p

Takze ten taka prawda, ze wystarczy Ci chwila na dmie, a pozniej uzywanie mozgu podczas meczu, w taki sposob najszybciej sie nauczysz :D A cwiczenie 4h aima dziennie chuja Ci da :D

Opublikowano

4h dziennie się nie opłaca, 4h to raz na tydzień możesz grać te DM'y, mapki treningowe, czy tam 3 dni. Prawie codziennie ( jak masz czas ) po 20 min kałach, 20 min m4 ( jaką tam grasz ), 20 min awp ( jak grasz nią ), 10 min pistole na DM/aim mapka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...