Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem konto; wałek, zyskam coś na tym?

Beans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dostałem dzisiaj od gościa w grze passy do konta. Konto bardzo fajne wojownik 80lv 3xP i 1xG. Napisal ze dostal tez to konto i nie moze zmienic emaila, email na stronie pisze ze czeka na potwierdzenie. Jeden gracz mi powiedzial ze jak przez tydzien kto nie anuluje zmiany to email zmieni sie automatycznie. Probowalem wejsc na email haslem do konta - nie dziala, probowalem odzyskac haslo do poczty, nie ma pytania pomocniczego ani emaila ratowniczego (chociaz to by mi nie pomoglo za wiele).

Moge cos zrobic z tym kontem? Moze cos sie zmienilo podczas mojej przerwy na plu? Moze przerzuce tu eq i za 2 tyg koles zmieni haslo i mnie okradnie? a konto bardzo fajne i chetnie bym gral.

34469.jpg

15809.jpg

32059.png

33983.png

35672.jpg

989915c8e8b14307b01079e31ff23505.0.gif

Opublikowano

Kiedyś to było dość popularne, że dawało się konto, ktoś wrzucał eq, a koleś po jakimś czasie zmieniał passy, więc ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował.

Na 90% chce Cię oje*ać na eq. Takie konto jest trochę warte.

Opublikowano

Jeżeli e-meail nie zostanie potwierdzony to konto wciąż nie jest twoje i nie będzie dopóki go nie zatwierdzi każda próba zmiany BEZ POTWIERDZENIA nie ma sensu... po trzech dniach cały proces się zresetuje i konto zostanie przy starym meailu.. Tak więc jeżeli nie ufasz dla gościa to nie polecam przerzucać na te konto eQ zapewne on na to czeka i stracisz. 

Opublikowano

Nie ryzykuj jest to stara dobra sztuczka, na 100% @ posiada właściciel, napisze do Ciebie z noname postaci że chce PVP zniszczysz Go to zmieni sobie szybko passy na stronce, wchodzi i całe eq jego. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

hahahah, nie wiem co zrobilem wszedlem na jego poczte, kilkalem wszystko typu przypominj haslo i wpisalem kilka randomowych, chyba mial haslo nazwa uzytkownika1234. konto juz moje teraz zobacze co ma na steamie xD

34469.jpg

15809.jpg

32059.png

33983.png

35672.jpg

989915c8e8b14307b01079e31ff23505.0.gif

Opublikowano

to co teraz robisz jest karalne, ciesz sie z konta ale nie rozrabiaj bo w internecie nie jesteś w 100% anonimowy. 

Opublikowano

że co ? jak to ? :D jesli ktos nie akceptuje emaila w ciagu tygodnia to zmieni sie automatycznie? od kiedy ? :O

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

że co ? jak to ? :D jesli ktos nie akceptuje emaila w ciagu tygodnia to zmieni sie automatycznie? od kiedy ? :O

Nie. Jeśli po 3 dniach się nie akceptuje to trzeba od nowa wysłać potwierdzenie i tak w kółko.
Opublikowano

Ogólnie gdyby mi ktoś podał pasy do konta to bym mu je zbanował „Chcieliście wydymać Freda? to teraz Fred wydyma was”  B)

Na przyszłość tak zrób  ;)

Opublikowano

Ogólnie gdyby mi ktoś podał pasy do konta to bym mu je zbanował „Chcieliście wydymać Freda? to teraz Fred wydyma was”  B)

Na przyszłość tak zrób  ;)

W sumie racja, niech ma za to, że chciał Cię oszukać ;).

@topic napisz do Modka by zamknął temat.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...