Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Landrynkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ambitnych ludzi do (2 OSOBY) Teamu CS:GO którzy chcą coś osiągnąć na scenie Counter Strika, nie takiego na 1 mixa/faceita, szukam ludzi z którymi się zżyje, zgram, itd.! (Po roku grania z sobą może jakiś lanik, jeśli szczęście pozwoli i sie nie rozpadniemy)

Wymagania
- NAJLEPIEJ ZEBYS MIESZKAL W WOJ. POMORSKIM ! C:
- GRA NA POWAZNIE ( BEZ SMIECHOW CHICHOW ITP.)
- Ranga mnie nie obchodzi !
- Wiek = ?
- Mutacja obowiązkowa
- Umiejętność gry w zespole nie wymagam, tego trzeba się nauczyć
- Znajomość map - Mirek,DD2,Train,Cobble,Overpass,Cache oraz Inferno(moja najgorsza mapka :D) Otwartość na poznawanie map których sie nie lubi/nie umie grać ;-0
- 1000+/- godzin (Chodzi mi o doświadczenie w grze)
- Dysponowanie czasem w codziennie w ustalonych godzinach, treningi/wspólne gry - CODZIENNIE - NIE MASZ CZASU - NIE PISZ
- Posiadanie sprawnego mikrofonu oraz TS

Oferuję:
- Kanał na Ts
- Grę w dobrym towarzystwie z planami na jakieś osiągnięcia w przyszłości :)
- W przyszłości grupkę drużyny na FB i Steam
- Siebie - www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/

NIE MAM JESZCZE NAZWY DRUŻYNY: Jeśli masz propozycje, to jestem otwarty na sugestie :)

POTEM ROZDZIELIMY ROLE W DRUŻYNIE I W MIARĘ POSTĘPU NABORU TEN POST A RACZEJ TA CZĘŚĆ POSTA BĘDZIE EDYTOWANA, SZUKAM:

-Przede wszystkim dobrego IGL-a który umie czytać grę, to też można wyćwiczyć, ale łeb trzeba mieć do tego ! (JA COŚ TAM PRÓBUJĘ :P)
-Entry fraggera = Raczej będzie Mati więc już raczej zajęte :P
- Snajpera = Mogę być ja (raczej będe ja)
- Support
- Lurker/Aim-er
- Aim-er

Jeśli jesteś zainteresowany to napisz pod postem odpowiedź z informacjami o sobie WZÓR:
Mutacja: np. Tak
Godziny w CS:GO
Link do profilu steam: np. www.steamcommunity.com/id/AndrewOnFire/

REKRUTACJA BĘDZIE WYGLĄDAŁA NASTĘPUJĄCO:
1. Selekcja z pośród komentarzy
2. Granie razem (ja +4 was) (oczywiście Ts itd..) paru meczy i zobaczenie jak gracie/zachowujecie się.
3. Złożenie drużyny z najlepszych ;)

REKRUTACJA BĘDZIE TRWAŁA DŁUGO WIĘC SIĘ NIE BULWERSUJCIE, ŻE JESZCZE Z WAMI NIE ZAGRAŁEM/NIE ZAPORSIŁEM!

Wymagania zawsze można minimalnie naciągnąć. Szukam wyluzowanych, brak spin, w miarę możliwości... Bo każdemu od czasu do czasu się zdaża...

JEŚLI SĄDZISZ, ŻE CIĘŻKĄ PRACĄ I WYTRWAŁOŚCIĄ W DZIAŁANIU MOŻNA OSIĄGNĄĆ COŚ NA SCENIE CS:GO - ZAPRASZAM !

ZASTRZEGAM SOBIE ZAJEBANE PRAWO DO KICKNIĘCIA CIĘ Z TEAMU !

post-1111015-0-48422300-1455128792.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...