Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jak się zabezpieczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam grać na czystym koncie po banie. Postanowiłem zrobić szybki tryhard do d5 i skończyć z graniem na eb, bo utrzymam się tam bez dodatkowych programów. Zależy mi na tym żeby nie wyłapać bana(szansa zawsze jest, ale żeby nie dostać reportów od graczy). Będę grać tylko kalistą(Scary Kalista) + Evade plus(tylko drawings) + jakiś prosty tracker. I tutaj mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy: jak ustawić sobie skrypt i orbwalker, żeby nie było "obvious scripting". Dwa główne problemy są takie: 1) Czasami po aa postać obraca się wokół własnej osi   2)Przy zbyt dużym as kalista używa skoku zanim skończy poprzedni

Opublikowano

Tylko oprócz kalisty wchodzi w grę ewentualnie vayne. Na innych liniach nie chcę grać, bo tak wysokiego win ratio na pewno nie wbije nigdzie. Kalistą nawet jak dostanę stompa na linii, to po złożeniu 2 itemów mogę wbijać się w środek tf i mam meega lane clear + 99% kontroli smoków.

Opublikowano

Wszystko zależy od konfiguracji ;)

­

Nawet lecąc w full humanized ustawienia Kalista jest obvious. Chyba, że grasz bez orbwalkera, co mija się z celem na tej postaci. Tristana/Jinx + wyłączone poruszanie się do myszki + Evade tylko z rysowaniem + MasterMind i lecisz.

Kalistą się ryzykuje, ale jeżeli serio chcesz nią grać to droga wolna, polecam jednak używać tylko Flee wtedy, resztę robić samemu

6LbMtBd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...