Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z program Mirillis Action ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem w programie action gdy chce coś przesłać na yt (przez actiona) to podaje hasło nazwę itp wrzuca film do 100% i wyskakuje że podałem błędne hasło lub login... A gdy próbuje normalne przesłać przez YT to 20 sekundowy filmik 20 minut sie przesyła a mam dobry internet... Umie ktoś to naprawić? Daje limit ;]

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Zrób speedtest i zobacz jaką masz prędkość wysyłania.

Możliwe że masz dobrą prędkość pobierania, a prędkość wysyłania może być słabsza.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Już mi wszystko dobrze wysyła, lecz gdy filmik już ma się opublikować wyskakuje że błąd przetwarzania pliku. co zrobić?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...