Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

South Park - kilka pytań

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ogólnie dopiero dziś dowiedziałem się czym jest South Park i mam zamiar to oglądać ale zanim to zrobie to mam kilka pytań :)

1. Gdzie to można oglądać w języku PL? jeśli YT to najlepiej zapodajcie nick kanału na jakim to leci

2. Który sezon jest najlepszy bo nie wiem czy oglądać od początku czy co, a troche bym się pośmiał na zbaku

3. Który odcinek jest najśmieszniejszy?

z góry dzięki

Opublikowano

Imo najlepiej oglądaj od początku, bo ogólnie są nawiązania do poprzednich wydarzeń, więc dużo śmieszniejsze odcinki jak wiesz o co chodzi. Najśmieszniejszego odcinka nie mam ale mi się podobał odcinek jak Cartman wmówił Buthersowi, że jest robotem (Cartman). 

http://www.cda.pl/video/51435f

Ten odcinek.

Generalnie oglądaj TYLKO z napisami czy to z polskimi czy angielskimi. Dubbing jest do dupy.

Opublikowano

kurwwa southpark to taka petarda że chuuj, radze odglądać od trzeciego seznu bo 1,2 to się oglądać nie da, ponieważ główni bohaterowie są tacy nieddojebani, znaczy cartman zupełnie innaczej zachowuje jak jakaś zabłąkana pizda jak butters a póżniej wiadomka. Dlatego nie opłaca się oglądać 1,2 bo potem trudno ogarnąć. Większość odcinków petarda ja polecam jak kenny na PSP musi napierdlaać, odcinek dostał nagrode emmy. Na androdzie jest apka "SouthPark" masz tam sezony 1-16 wszystko po polsku

23d5997a573e9.jpg

Opublikowano

nie ma żadnej strony na którym byłoby coś po polsku?

na yt zasyfione jakimiś urywkami

na tej stronie southpark.info to są napisy, a w dodatku jakiś sms trzeba wysyłać..

gdzie są jakieś całe odcinki z dubbingiem PL ??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam weeb.tv. Strona na której lecą seriale na żywo, nie trzeba przełączać między odcinkami, do snu.

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...