Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ekko czy yosuo ?

xeess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam Ekko, jest bardzo dobrą postacią, robi ogromne obrażenia z pasywki i jest mobilny. Na ulta niejednokrotnie uda Ci się złożyć adc i uratuje Ci on życie, dodatkowo ultem możesz szybko wrócić na linie, ciężko go złapać, na w ma tarcze i stuna, często to on wygrywa team fight dla drużyny właśnie swoim ultem czy w.

Opublikowano

Yasuo jest świetny ale trudny więc musisz nim trochę pograć ale i tak go polecam bo można robić fajne akcje nim :D.Ma dash,podrzucenie,shield i bazuje tak jak sam napisałeś na krytach,duży dmg w late.

Opublikowano

Ja polecam Yasuo jak masz w teamie Janne Kalista cho gatha i innych co wyrzucają w powietrze to w tf ulti możesz 4/5 zaatakować raz tak z Ulti zrobiłem penta jak chyba właśnie Janna ich wyrzuciła w powietrze ja ulti i penta ;)

-5pkt ostrzeżeń !

Opublikowano

Ekko moim zdaniem bezpieczniejszy pick na soloq.

Łatwiej jest się nim wydostać z ganków, jego pasyw świetnie działa z thunderlord'em, wysoki skillcap. I przede wszystkim jeżeli chcesz grać yasuo to przeważnie potrzebujesz dużo knock up'ów w drużynie, a o to nieraz bywa ciężko...

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mózg mówi Yasuo, serce mówi Ekko <3 Ekko ma świetną mobilność i jest combo-genny imo bardziej niż yasuo, dlatego ja wybrałbym ekko.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Na soloq nie graj champami jak Yasuo, do tej postaci potrzebujesz (a może raczej powinieneś miec) dobry team comp którego nie możesz sobie zagwarantować.

Ekko jest fajną postacią do grania soloq. Według mnie jest dosyć prosta więc bierz go śmiało.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...