Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 3/SA/VC - Jest jakiś trik, który pozwoli na usuniecie czarnych pasków po boku ekranu?

Shadow666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

kupiłem ostatnio wszystkie części GTA na Steam i chciałem przejść wszystkie od nowa.

Wkurza mnie jednak to że mam spory monitor i gdy odpalam GTA 3 to mam czarne paski po bokach ekranu. Jest jakiś mod, albo trik który pozwoli mi rozciągać gry to pełnej rozdzielczość mojego monitora? 

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Nie ma.png

Opublikowano

Problem w tym że mam laptopa i nie mam guzików pod ekranem, a co do ustawień w grze to jest tylko domyślna rozdzielczość...

Nie ma.png

Opublikowano

­

@Shadow666 W ustawieniach gry (np. San Andreas: Opcje -> Grafika lub Opcje -> Grafika -> Zaawansowane) zawsze masz do wyboru rozdzielczość, tyczy się to każdej części o której wspomniałeś. Nie musisz mieć żadnych guzików pod ekranem. A jeśli mimo ustawienia najwyższej rozdzielczości w grze nadal masz czarne paski, to jedynym wyjściem będzie skorzystanie ze specjalnej modyfikacji, która to naprawi. Z tego co pamiętam to San Andreas obsługuje tylko 1280×720, ale mogę się mylić. Ze znalezieniem tego nie powinieneś mieć problemu ;)

Opublikowano

Wejdź w biblioteke gier, potem kliknij prawym na GTA. Kliknij na właściwości, potem na ''Ustaw opcje uruchamiania'' i wklej to -stretchaspect tam. Kliknij OK i zobacz czy działa ;d

844637.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...