Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się ściągnąć Combat Arms?

xeess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ściągaj, zacznij nowe życie :D

:)

no bez ekwipunku i 2 dobrych broni to raczej długo nie pogra bo gp szybko się skończą,chyba że będzie grał tylko hunteda zjebanego w którym same klany grają a taki nowy jest od razu niszczony bo grają ts-em więc bez wydania kasy po 3/4 tygodniach zostawi to w pizdu jak się 3 pakiety rekruta skończą,End

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Ja się nie zgodzę Kokos :D

Na nowym koncie mam 370k gp a bardzo często kupywałem gierkę czy tango 51. Jeśli szybko wbije początkowe lvle (a szybko się je teraz wbija) to będzie miał zapas jak starter pack się skończy. No i dodatkowo darmowa rotacja- gracz który gra pierwszy raz w CA z tego skorzysta bo pozna jak się strzela z różnych broni :D

Co do samego tematu: Ściągnij, tutaj przynajmniej nie musisz się użerać z beznadziejnym community jak w CSie.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Na nowym koncie mam 370k gp a bardzo często kupywałem gierkę czy tango 51. Jeśli szybko wbije początkowe lvle (a szybko się je teraz wbija) to będzie miał zapas jak starter pack się skończy. No i dodatkowo darmowa rotacja- gracz który gra pierwszy raz w CA z tego skorzysta bo pozna jak się strzela z różnych broni :D

Co do samego tematu: Ściągnij, tutaj przynajmniej nie musisz się użerać z beznadziejnym community jak w CSie.

jak ktoś gra 1 raz to i tak tego nie ogarnie,większość nawet nie wie jak sprzedawać nie potrzebną broń z inboxa i swojego ekwipunku,odpalają jeden pakiet za drugim,połowa tej broni przepada nie używana,i w grze dłużej niż miesiąc zostaje jeden na 30 :P

Opublikowano

Ja tam raz miałem konto maj 4 na którym tylko raz kupiłem nx i się grało normalnie gdy ich zabrakło. To samo gdy nawet nie miałem gp :D

baner4.gif

Opublikowano

Grać to fajnie się gra, ale w większości wypadków nie opłaca się - podatki za prąd wzrosną wraz z Twoją aktywnością przy komputerze :D

Opublikowano

jak ktoś gra 1 raz to i tak tego nie ogarnie,większość nawet nie wie jak sprzedawać nie potrzebną broń z inboxa i swojego ekwipunku,odpalają jeden pakiet za drugim,połowa tej broni przepada nie używana,i w grze dłużej niż miesiąc zostaje jeden na 30 :P

Witam, właśnie ściągam Combat Arms , ale nigdy nie miałem styczności z tą grą. Coś tam już zdąrzyłem poczytać, ale stwierdziłem że najlepszym sposobem na poznanie gry będzie po prostu zagranie. I tutaj moje pytanie, bo z tego komentarza wynika, że na samym starcie są jakieś "Podarunki" dla nowych graczy z tym że (tak wnioskuje) nowy gracz, który pierwszy raz zobaczy interfejs nie będzie wiedział o co chodzi, a tym bardziej jak to pobrać (podarunki) , czy też umiejętnie wykorzystać bronie (coś tam było o ich znikaniu po pewnym czasie, czyli żeby jakoś nie brać 5 broni naraz , bo po tygodniu wszystkie znikną i lipa. Lepiej jedną... pograć nią tydzień, potem drugą? Dobrze rozumiem ? 

Właśnie tutaj chciałbym prosić o jakieś rady :) Z góry dziękuje i pozdrawiam

P.S Jeszcze jedno pytanie. Z tego co wiem to GP to waluta w grze, NX to dotacja. I.. ze wszystkich komentarzy wywnioskowałem że bronie na perma to jakiś może nie "rarytas" ale poniekąd szał. Sprawdziłem też konta na allegro , no i "wielki szacun jak ktoś ma 10 broni na perma" Więc moje pytanie to czy te bronie na perma są tylko za NX czy można za GP je nabyć ? 

Widziałem kilka tematów niżej że były w sklepie bronie za GP na perma, ale z całego wątku to brzmiało jak właśnie jakiś "Cud" :D Wiem, że dla obecnie grających te pytania są śmieszne, no ale liczę na odpowiedź :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, właśnie ściągam Combat Arms , ale nigdy nie miałem styczności z tą grą. Coś tam już zdąrzyłem poczytać, ale stwierdziłem że najlepszym sposobem na poznanie gry będzie po prostu zagranie. I tutaj moje pytanie, bo z tego komentarza wynika, że na samym starcie są jakieś "Podarunki" dla nowych graczy z tym że (tak wnioskuje) nowy gracz, który pierwszy raz zobaczy interfejs nie będzie wiedział o co chodzi, a tym bardziej jak to pobrać (podarunki) , czy też umiejętnie wykorzystać bronie (coś tam było o ich znikaniu po pewnym czasie, czyli żeby jakoś nie brać 5 broni naraz , bo po tygodniu wszystkie znikną i lipa. Lepiej jedną... pograć nią tydzień, potem drugą? Dobrze rozumiem ? 

Właśnie tutaj chciałbym prosić o jakieś rady :) Z góry dziękuje i pozdrawiam

P.S Jeszcze jedno pytanie. Z tego co wiem to GP to waluta w grze, NX to dotacja. I.. ze wszystkich komentarzy wywnioskowałem że bronie na perma to jakiś może nie "rarytas" ale poniekąd szał. Sprawdziłem też konta na allegro , no i "wielki szacun jak ktoś ma 10 broni na perma" Więc moje pytanie to czy te bronie na perma są tylko za NX czy można za GP je nabyć ? 

Widziałem kilka tematów niżej że były w sklepie bronie za GP na perma, ale z całego wątku to brzmiało jak właśnie jakiś "Cud" :D Wiem, że dla obecnie grających te pytania są śmieszne, no ale liczę na odpowiedź :)

Po wejśćiu do gry i przejściu samouczka (nie musisz przechodzić ale polecam), będziesz mógł otworzyć ekwipunek. I tu są dwie karty: ekwipunek i Inbox( czyli poczta)

Ekwipunek to ekwipunek xD natomiast Inbox to miejsce w którym przechowywane są prezenty, skrzynki z meczów itp. Niektóre wygasają a niektóre są tam na zawsze, chyba, że przeniesiesz je do ekwipunku . No i na początku gry właśnie dostajesz 3 paczki rekruta. Każda zawiera różne bronie które możesz sprzedać na GP lub grać. Nie ogarnięty gracz otworzy 3 pakiety na raz, natomiast jako początkujący właśnie, radzę Ci otworzyć 1 a jak te bronie znikną to dopiero otworzyć 2. W ten sposób ogarniesz jak się gra różnymi brońmi nie tracąc GP już na początku :D Tak lepiej bronią pograć jedną aż się skończy a dopiero potem drugą (ja mam 340k GP a mimo to nie narzekałem, że nie mam broni) Za GP nie da się kupić broni na perma. Chyba, że Nexon raz na jakiś czas zrobi event w którym można kupić określone bronie za GP (zazwyczaj jakieś gówno) Ale ja Ci od razu mówię, że nie warto ci pakować NXów na permy bo teraz dużo broni jest za GP dostępna-od określonego LVLa oczywiście :D

Jak byś chciał pograć 'pouczyć się' to dodaj do znajomych w grze CA - rob99son

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Ściągaj combata,świetna gra gram ponad 3 lata i się nie nudzi,największa jest satysfakcja na początku jak wbijasz wyższą range,odblokowujesz lepsze bornie,zarabiasz hajs po prostu stajesz sie lepszy,grafika ładna,dużo trybów rozgrywki polecam :)

Jak by ktoś chciał pograć to zapraszam: KibiXe

Opublikowano

Bardzo fajna gierka, ale z tego co pamiętam dużo cheaterów jest 

To chyba dawno nie grałeś. Cheaterzy to prawie wymarły gatunek w tej grze. Czasami się zdarzy taki nubek ale przypadek jeden na sto. Mi się osobiście gra znudziła. Wszyscy znajomi przestali grać to i i ja odinstalowałem CA. W sumie MAJ5 z 60% sobie poleżeć może. Jak dodadzą może coś nowego i ciekawego to znów pobiorę. Osobiście uważam, że CA jest w jakimś stopniu lepsze od CS'a. Chociaż w CS'ie mam z 25h <wiem, nubek D: > ale każdemu bym CA polecił na niezapomniany klimat i wrażenia. :D Także ściągaj i ciesz się z gry!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi ta gra podeszła całkiem całkiem mam juz konto tam zalozone z 4 rok, teraz juz rzadziej grywam z powodu braku czasu ale zawsze sobie wejde od czasu do czasu cos pomaniaczyć.

Gralem tez sporo w Cs-a w cholere godzin przegranych ale jednak jakoś bardziej jestem za Combatem, lepszy ma klimat.

Opublikowano

NIE, SŁABA GIERKA

jak nie potrafisz ogarnąc prostej gry to słaba dla cbjest lepsza od cs i większości nowych typu batelfildy,ma stary silnik ale wciaga

Opublikowano

Trudno się nie zgodzić z opinią, że ta gra nie jest już taka sama jak kiedyś. Jest to niestety faktem ale to nie znaczy, że teraz nie można z niej wyciągnąć frajdy. Ściągnij, zobacz, pograj, najwyżej odinstalujesz. Gra jest dosyć rozbudowana z wieloma opcjami w środku. Warto chociaż rzucić okiem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...