Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler

Miszor2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam turniej w lola w moim mieście za 0,5 roku.

Szukam 3 junglerów do wymainowania.

Wymagania 

-tank

-dobre gangi

-cc

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

1.Elise

2.Lee sin

3.Rek'sai

To chyba trzech najlepszych junglerów ;d

Gragas też jest dobry ale ja się nie znam tak bardzo jak inni znawcy tej pięknej gry ;>

Opublikowano

1 pewny to Zac 2 był dał Amumu a 3 Poppy

jak jakiś nie pasuje to może Sejuani bądź Hecarim możesz je wypróbować bo są w rotacji nwm czy chcesz żeby pisać plusy minusy jak chcesz to napisz

Opublikowano

Witam mam turniej w lola w moim mieście za 0,5 roku.

Szukam 3 junglerów do wymainowania.

Wymagania 

-tank

-dobre gangi

-cc

Rek'sai - tanky,świetne ganki,cc też ma i fajna postać do zrobienia przewagi w early,dzięki ulti łatwo dostać się na drugą stronę mapy.

Udyr-stun,speed,shield,świetnie czyści jungle i jest bardzo mobilny,bardzo dobry splitpush,jednocześnie jest tanky i ma dobry dmg.

mundo- speed,ciężko go później zabić,slow,dobrze czyści jungle

Od siebie dodam,że w mecie obecnie jest dużo dobrych junglerów,którzy nie są takimi typowymi tankami a skoro to turniej to też powinieneś nimi poćwiczyć:Elise,lee,kindred,graves,jax,nida

Opublikowano

Nigdy nie bierz mundo na jungle jak macie okazję bo nie został zbanowany to bierzcie go na topa mundo ma najgorsze ganki jak nie trafi tasakiem to koniec ganku

Opublikowano

Nigdy nie bierz mundo na jungle jak macie okazję bo nie został zbanowany to bierzcie go na topa mundo ma najgorsze ganki jak nie trafi tasakiem to koniec ganku

Jak gankować nie umiesz to tak się to kończy.Zachodzisz gościa od pleców i masz wtedy łatwą sytuacje..Albo gość pali flasha albo kill.

Opublikowano

Lee Sin, Rek Sai, Nidalee

Są silni, raczej jeden patch ich nie zabije, są dość uniwersalni, ciężko ich skontrować.

Opublikowano

Gragas zauważyłem ze dobrze idzie w lat zd względu na knockback ulti spowolnienie z q i stun z e Normalnie jak support

ale w early jedynie co może zrobić to ogłuszyć na e i isc bić moby w lesie które wolno bije ja go polecam bardziej na mida niż jungle :D

Opublikowano

Gragas zauważyłem ze dobrze idzie w lat zd względu na knockback ulti spowolnienie z q i stun z e Normalnie jak support

ale w early jedynie co może zrobić to ogłuszyć na e i isc bić moby w lesie które wolno bije ja go polecam bardziej na mida niż jungle :D

Nie, bierzesz Thunderlorda i grubas akurat ma takie combo z 3 umiejętnościami że ci skacze na każdym ganku. A wave cleara ma dobrego, nie wiem co ty piszesz, zwłaszcza teraz z tym buffem z 6.3 co jak ładuje W to zadaje dmg minionom które są obok, ale nawet bez tego miał dobre czyszczenie, także nie wiem, albo o innym champie gadamy albo nigdy nie grałeś Gragasem w dżungli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...