Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zacinaniem w grze

Hydrauliczysko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zawsze grajac w csa mam 80-150 fps nawet, ostatnio grajac de_inferno był to pierwszy mecz tego dnia, terrorysci wchodza na banan, i nagle jeb, stop klatka przez 5-6 sekund dźwięk sie zacinął w tym samym czasie i był odtwarzany w pętli. Potem się odcieło i znów działało normalnie dopóki w następnej rundzie znów nie zobaczyłem jakiejś akcji. 

Dodam, że na pulpicie, przeglądarce występują takie same problemy co jakiś czas, nie zauważyłem regularności.

Sprzęt: 

CPU: Intel Pentium Dual Core E6600 3.06GHz
RAM: 4GB DDR3

MOBO: ASUS - dokładnej nazwy nie pamiętam.

PS: beQuiet 400w bronze jakiś tam
GPU: AMD HD6850 1GB GDDR5

HDD: Seagate 500GB 

Daje limit za sprawną pomoc :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Witaj.

Zalecam pobranie nowych sterowników do wszystkich podzespołów, najlepiej wejść na stronę producenta wpisać swój model i pobrać najnowsze sterowniki.

Daj znać czy zadziałało :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sterowniki zawsze aktualne, antyvirus też nic nie wykrywa, pozatym nie wchodze w żadne podejrzane linki. Ja tylko na tym komputerze gram. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Nie zauważyłes nic, że na przykład ci cos zżera CPU? tzn. masz duże zużycie procesora. Tak własciwie to może być problem wszystkiego, antywirusa, zasyfionego komputera w programy czyszczące (wystarczy CCleaner i nic więcej, nic Ci nie dadzą takie programy!)

Ale na początek spróbuj przeskanować system programami - ADWCleaner oraz Malwarebytes Anti Malware (MBAM), i zobacz, czy cos Ci zbędnego nie uruchamia na starcie systemu. Jak masz WIN7 to odpal msconfig wpisując w uruchom (WIN+R) bądz w wyszukiwarce w menu start. Jak WIN8 i dalej to w menedżerze zadań (ctrl+shift+esc) i w zakładce uruchamianie wyłącz co jest zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...