Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowy projekt Metin2 poszukuje Sponsora!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje sponsora na gotowy projekt metin2.

Krótki opis serwera :

Typ - Easy/4fun

Maksymalny poziom 160

Serwer stoi na source.

Co oferujemy?

Zaangazowanie w projekt

Gotowe pliki (przetestowane)

Uczciwość

Dobry kontakt

Reklame małą z mojej strony

Czego oczekuje od sponsora :

Godnej reklamy serwera ( zapowiedź + seria) + zakup dobrej maszyny

Uczciwości, Dobrego kontaktu oraz dojrzałości (nie chce krętaczy)

Kontakt :

GG : 50930166

Opublikowano

Wcześniejsze serwery? Przewidywalny budzet który potrzebujecie na serwer ( maszynę, reklame itp )

Jeżeli macie doświadczenie bez wcześniejszych wpadek napisz :)

Opublikowano

Wcześniejsze serwery? Przewidywalny budzet który potrzebujecie na serwer ( maszynę, reklame itp )

Jeżeli macie doświadczenie bez wcześniejszych wpadek napisz :)

na gg mam napisać?

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Perserge. To on dodał ogłoszenie.

Do ziomka nic nie mam jednak znam jego możliwości i przeszłość, jeżeli szukasz serwera który będziesz sponsorował przez tydzień to polecam.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Perserge. To on dodał ogłoszenie.

Do ziomka nic nie mam jednak znam jego możliwości i przeszłość, jeżeli szukasz serwera który będziesz sponsorował przez tydzień to polecam.

Przecież dodałem nr gg to raczej każdy może sprawdzić kim ja jestem hm?

Serwer robie na dłuższą mete, co udowodnie jak będzie startował ;)

P.S widać właśnie dojrzałość, jak mnie prawie nie znasz, a wypowiadasz mi takie rzeczy.

Opublikowano

P.S widać właśnie dojrzałość, jak mnie prawie nie znasz, a wypowiadasz mi takie rzeczy.

Gdybym Cie nie znał nie wypowiadałbym się bez sensownie. Druga sprawa dojrzałość? jak 17 latek może pisać o dojrzałości, wypowiadanie się własną opinią to chyba nie grzech? :) 

Znam Cie lepiej niż myślisz, serwery które stały maksymalnie 2 miesiące bez graczy nigdy nie miałeś projektu gdzie było 1k przynajmniej na starcie czy który stał dłużej niż tydzień z 600+ Pozdrawiam.

Opublikowano

Gdybym Cie nie znał nie wypowiadałbym się bez sensownie. Druga sprawa dojrzałość? jak 17 latek może pisać o dojrzałości, wypowiadanie się własną opinią to chyba nie grzech? :)

Znam Cie lepiej niż myślisz, serwery które stały maksymalnie 2 miesiące bez graczy nigdy nie miałeś projektu gdzie było 1k przynajmniej na starcie czy który stał dłużej niż tydzień z 600+ Pozdrawiam.

Tak miałem udział w 1 projekcie, który stał 2 miesiące tylko nie przez to, że były bugi tylko był to serwer hard, gdzie wiadomo teraz ludzie na takich serwerach raczej nie grają (wyjątek jest jak jest porządna reklama), której brakło na serwer bo nie mieliśmy takowego sponsora.

Nie pisz mi, że miałem kilka serwerów bo nigdy nie byłem założycielem serwera, tylko jak już to Game Masterem w dodatku na 1 serwerze.

Pozdrawiam, i powtarzam nie wypowiadaj się, jak mnie dobrze nie znasz.

Opublikowano

Tak miałem udział w 1 projekcie, który stał 2 miesiące tylko nie przez to, że były bugi tylko był to serwer hard, gdzie wiadomo teraz ludzie na takich serwerach raczej nie grają (wyjątek jest jak jest porządna reklama), której brakło na serwer bo nie mieliśmy takowego sponsora.

Nie pisz mi, że miałem kilka serwerów bo nigdy nie byłem założycielem serwera, tylko jak już to Game Masterem w dodatku na 1 serwerze.

Pozdrawiam, i powtarzam nie wypowiadaj się, jak mnie dobrze nie znasz.

Tym bardziej jeżeli nie miałeś nigdy swojego serwera to bym Ci nie zaufał bo to nie 100 czy 200 złoty.

Zakończę już dyskusję z Tobą bo jak widać nie wiesz takowe tematy nie służą do dyskusji :) Pozdrawiam i pisz sobie dalej nie stworzone rzeczy.

Opublikowano

Tym bardziej jeżeli nie miałeś nigdy swojego serwera to bym Ci nie zaufał bo to nie 100 czy 200 złoty.

Zakończę już dyskusję z Tobą bo jak widać nie wiesz takowe tematy nie służą do dyskusji :) Pozdrawiam i pisz sobie dalej nie stworzone rzeczy.

Właśnie ty piszesz nie stworzone rzeczy. Jeżeli miałem  projektów więcej to proszę, żebyś mi wypisał nazwy, bo jestem strasznie ciekaw co tam ciekawego wymyślisz.

Wiem, że to nie jest 200 złotych bo za 200 złotych to nawet porzadnego youtubera nie opłacisz :)

Opublikowano

gg można zawsze nowe założyć ;p

Nie polecam Up wszystko pow;p

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Niestety nie polecam Perserga jest wielkim oszustem zarazem kłamliwą osobą, przecież zawsze mówiłeś że masz pieniądze, server również jest na krótką metę, myślę że nawet nie wystartuje. Uważajcie i nie dajcie się oszukać. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Niestety nie polecam Perserga jest wielkim oszustem zarazem kłamliwą osobą, przecież zawsze mówiłeś że masz pieniądze, server również jest na krótką metę, myślę że nawet nie wystartuje. Uważajcie i nie dajcie się oszukać. ­

Jeśli jestem oszustem proszę o dowód.

Opublikowano

Hmm Perserga a mówiłeś że to ja piszę nie stworzone rzeczy ? Po czym 5 innych osób wypowiedziało się na temat w podobny sposób.

harnaś Wygrałeś wszystko  :lenny:  :lenny:

Teraz zobaczył że ludzie piszą prawdę i zamyka temat xD

JESZCZE RAZ NIE POLECAM.

Opublikowano

Perserga idź ty w c**j marny youtuberku xD Takie hajsy zbijasz na kanale a nie stać cie na serwer?

haha Harnaś props ode mnie za to co napisałeś :D

Nie polecam ze względu na tego pana. Kolejny serwer na 2/3 tygodnie ? 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...