Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga po miesiącu przerwy

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, miałem przerwę w cs'sie, nie grałem ponad miesiąc, miałem rangę MGM, dziś gram sobie na rozgrzewkę dd2, win i GOLD 1 :O? wtf

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Zmiany w systemie rang w celu wyrównania rang do golda 4. Im wyżej mniej osób i im niżej mniej osób. Zostało to zrobione w celu obniżenia czasu szukania meczu na niskim elo.­

Opublikowano

Jakby to ujac, nie obrazaj sie, bo wlasnie taka range powinienes miec, jak zaczalem grac w cs, to silver byl silverem, a nie kalachem. Jak zaslugujesz na wyzsza to bezproblemu wbijesz. Tyle w temacie

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

siema, miałem przerwę w cs'sie, nie grałem ponad miesiąc, miałem rangę MGM, dziś gram sobie na rozgrzewkę dd2, win i GOLD 1 :O? wtf

Teraz jest tak, że globale jak nie grają w cs, zniknie im ranga, wygrają mecz i mają kałacha, skargi na reddicie były, że wtf o co chodzi itp.

Sam mam(miałem) GE, ranga mi zniknela i nie zamierzam grac turniejowego zeby się ranga kałach wyświetliła.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

kurde beka w tych goldzikach I, ugrywam sobie meczyk z awki, killi lekko ponad 30, runda 15:5 dla mojej drużyny, i śmieszki mnie kickły xD

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Legenda
Opublikowano

Jest to tylko cofnięcie rang, ponieważ w najlepszych rangach było zbyt dużo osób, przesieje to liczbę osób a ludzi powrócą do swoich rang.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Grajac z teamem latwo sie ragni"dorobic" a solo to od teamu zalerzy bo jak jest 0info a 2 gosci ma staty np 0.2.7 albo 1-2.0.7 to powodzonka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...